Keystone logo

49 BA Opleidingen in Podiumkunsten Muziek Muziekuitvoering 2024

Filters

Filters

  • BA
  • Podiumkunsten
  • Muziek
  • Muziekuitvoering
Vakgebieden
  • Podiumkunsten (49)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BA Opleidingen in Podiumkunsten Muziek Muziekuitvoering

De Bachelor of Arts, of BA, is één van de twee meest voorkomende graad aanduidingen bachelor's wereldwijd erkend. Veel middelbare school afgestudeerden kiezen om te werken in de richting van een Bachelor of Arts als een middel van het vergroten van hun kansen op werk en hun winstpotentieel.

Precies wat is een BA in Music optreden? Deze uitgebreide opleiding wordt vaak afgerond binnen ongeveer vier jaar en omvat nauwe studie en de beoordeling van een groot aantal onderwerpen met betrekking tot muziek, samenstelling en geschiedenis. Studenten in deze programma's over het algemeen herzien een verscheidenheid aan instrumenten, waaronder die in de koper, houtblazers en percussie families, terwijl sommige programma's te benadrukken pianospel en vaardigheden. Extra aandacht wordt vaak gegeven aan muziekgeschiedenis, muziektheorie en muziek onderwijs, onder andere gebieden.

Veel afgestudeerden van de muziek prestaties opleidingen vinden dat ze meer inzetbaar zijn dan zij voor het verdienen van de academische prestaties waren.Ze zijn ook bereid om te beginnen met een masteropleiding in de muziek prestaties of een soortgelijke veld, moeten ze kiezen.

Sterke variatie bestaat tussen lesgeld van de ene muziek prestaties programma naar de volgende. Vanwege dit verschil, moet aspirant-studenten op met het Admissions Office van elke potentiële school voor pertinent, tijdige cursusinformatie.

Veel afgestudeerden van de Bachelor of Arts in Music optreden programma's gaan werken als zangers, instrumentalisten, componisten of bandleden. Anderen werken in geluid of audio-productie of de elektronische productie of ontwerp. Nog anderen kiezen om muziek te leren in een school instelling of particulier, terwijl anderen terugkeren naar een hogeschool of universiteit om te beginnen met het werken in de richting van een Master of Arts in Music optreden of een vergelijkbaar gebied. Een master's degree is meestal vereist voor het onderwijzen van muziek-gerelateerde onderwerpen op het collegiale niveau.

Toekomstige muziek prestaties studenten zullen een breed scala van gerelateerde programma's beschikbaar zijn over de hele wereld, waarvan vele zijn in detail beschreven in onze database te vinden. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.