Keystone logo

34 BA Opleidingen in Business Studies Ondernemerschap 2024

Filters

Filters

  • BA
  • Business Studies
  • Ondernemerschap
Vakgebieden
  • Business Studies (34)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BA Opleidingen in Business Studies Ondernemerschap

De Bachelor of Arts, of BA, wordt toegekend aan studenten die ongeveer vier jaar van de cursussen af ​​te ronden. Veel afgestudeerden vinden dat een BA verbetert carrièremogelijkheden en stelt hen in staat om hogere betaalde banen veilig te stellen.

Wat is een BA in ondernemerschap? Deze opleiding bereidt studenten om effectief beheer van de belangrijkste gebieden van het starten en runnen van een bedrijf. Enkele van de onderwerpen die kunnen worden gedekt door de loop van dit programma zijn de detailhandel, technologie management, accounting, en internationale marketing. Degenen die deelnemen aan dit gebied van de studie kan worden blootgesteld aan het leren van alle aspecten van de oprichting van een bedrijf, met inbegrip van wettelijke problemen, human resources management, economie, enzovoort.

Het verkrijgen van een BA in ondernemerschap kan een belangrijke mijlpaal voor degenen die willen starten en uitvoeren van hun eigen bedrijf. Het onderwijs opgedaan door dit programma kan blijken te zijn zeer waardevol voor toekomstige eigenaren. Deze graad kan ook worden gebruikt voor het invoeren van een aantal van loopbaantrajecten.

De kosten van een ondernemerschap programma kan sterk variëren, afhankelijk van de hogeschool of universiteit de student denkt bijwonen. Het is een goed idee om contact op met de aangewezen instelling om nauwkeurige informatie over de betrokken uitgaven te krijgen.

Studenten die een bachelor's degree in ondernemerschap te zoeken kan bevoegd worden met de kennis die nodig is om met succes een bedrijf gevonden. Zelfs als ze niet hun eigen bedrijf te starten, afgestudeerden van dit programma handhaven van de mogelijkheid van het invoeren van een aantal loopbaantrajecten. De resultaten van het nastreven van deze mate onderwijs blijft meestal relevant, zodat degenen die te verkrijgen om te genieten van de vraag bij het nastreven van kansen op werk. Sommige van de posities afgestudeerden van deze belangrijke kunnen in aanmerking komen voor onder meer business consultants en analisten, sales managers en zakelijke verslaggevers.

Ondernemerschap graden kan worden verkregen via de traditionele collegebezoek of door het nemen van online lessen, waardoor het mogelijk is voor deze educatieve scherpstelling te bereiken vanaf elke locatie. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.