Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 87 Bachelors of Arts  (BA) in Onderwijzen 2023

87 BA Opleidingen in Onderwijzen 2023

Overzicht

Het nastreven van een BA in het onderwijs kan een goede keuze voor mensen die een passie voor het helpen van anderen te leren. Het is vaak een noodzakelijke mate voor mensen die willen een erkende leraar te worden.

Aankomende studenten vragen vaak: "Wat is een BA in het onderwijs?" Academisch, gaat het invullen van de nodige cursussen om te worden gekwalificeerd om les te geven. Er zijn vaak basiscurriculum eisen waaronder onderwijspsychologie, curriculum en lesplanning, en educatieve technologie. Daarnaast kunnen studenten die zich voorbereiden om les te geven op een basisschool een breder liberal arts kader in hun cursussen te hebben, terwijl de mensen die geïnteresseerd zijn in het worden leraren van middelbare scholen kunnen zich specialiseren in een of twee vakgebieden.

Er zijn verschillende redenen waarom studenten besluiten om een ​​BA in Teaching zoeken. Als er niets anders, het is een laan met een liefde voor het leren na te streven en anderen te helpen hun doelen en dromen te verwezenlijken.

Er zijn vele fijne instellingen die onderwijs graden. En collegegelden programma kan variëren per school en per land. Het is behulpzaam met bekentenissen officieren van welke scholen u serieus overweegt om te bevestigen dat het programma voldoet aan uw behoeften en alle kosten die betrokken zijn om te spreken.

Zodra een persoon verdient hun BA in het onderwijzen van de voor de hand liggende volgende stap is om te beginnen met het werken op een school, en veel afgestudeerden dat ook te doen. Er zijn echter een aantal andere loopbaan die ook kan worden nagestreefd. Non-profit organisaties kunnen particulieren huren met lesgeven graden aan subsidies te schrijven of uit te voeren naschoolse programma's. Andere opties kunnen werken voor een overheidsinstelling zoals het Amerikaanse ministerie van Onderwijs of als schrijver of redacteur in de uitgeverswereld. Bedrijven kunnen ook op zoek naar docenten om resource banen mens of technisch schrijven posities te vullen.

Studenten die geïnteresseerd zijn om meer te leren over het onderwijs graden moet onderzoeken alle grote beschikbare opties.Onze uitgebreide database is een ideale plek om te beginnen. Aan de slag met een cursus, te zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

Meer informatie

Filters

  • BA
  • Onderwijskunde
  • Onderwijzen
Vakgebieden
  • Onderwijskunde (87)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat