Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk meerdere Bachelors of Arts  (BA) in Operations Management 2023

1 BA Opleidingen in Operations Management 2023

Overzicht

Het verdienen van een Bachelor of Arts bereidt afgestudeerden om het personeelsbestand in te voeren met een brede set van competenties. Deze undergraduate programma's vereisen doorgaans ten minste vier jaar full-time studie. In aanvulling op de mate nadruk, deze studenten werken aan hun kritisch denken en communicatieve vaardigheden verbeteren door middel van interdisciplinaire studies.

Wat is een BA in Operations Management? Het is een gespecialiseerde business administration mate dat de functionele werkprocessen dat bedrijven afhankelijk zijn om de winstgevendheid te behouden benadrukt. Studenten beginnen met het bestuderen van de kern van fundamentele zakelijke vaardigheden van de boekhouding, financiën, economie en ondernemingsrecht. Upper divisie cursussen richten de inspanningen van de student op het leren van nieuwe procedures te ontwikkelen. Andere onderwerpen van studie omvatten project management, kwaliteitscontrole methodes, inkoop en planning. Ze leren technieken voor het analyseren van bestaande methoden en zijn in staat de uitvoering van kostenbesparende veranderingen.

Na het voltooien van een van deze graden, zijn afgestudeerden uitgerust met de organisatorische en leidinggevende vaardigheden die nodig zijn om zakelijke processen te overzien in elke sector. Werken in groepen, studenten bouwen hun interpersoonlijke en project management vaardigheden ook. Ze ontwikkelen van technische kennis over de bedrijfsprocessen, en zijn in staat om samen met andere managers om problemen efficiënt op te lossen.

De vergoeding en lesgeld voor deze programma's wordt bepaald door de instellingen die ze aanbieden. Wie geïnteresseerd is moet contact opnemen met de opnames afdelingen van de hogescholen in aanmerking komen voor specifieke details. Aankomende studenten worden ook aangemoedigd om de begroting genoeg voor kosten van levensonderhoud, terwijl ingeschreven.

Afgestudeerden zijn gekwalificeerd voor het werk als leiders in een breed scala van industrieën. Productie bedrijven huren vaak operations managers om hun productieprocessen te overzien. De service-industrie heeft deze experts om het personeel gericht op hun taken houden.Sommige overheid en non-profit organisaties vereisen de duidelijke richting die deze professionals het aanbod. Ongeacht de specifieke pad gekozen, die met een BA in Operations Management zijn vaak in staat om de overgang naar hogere niveaus van het management.

Het is belangrijk om zorgvuldig alle educatieve mogelijkheden. Terwijl velen de voorkeur aan de traditionele klassikale setting, er zijn mensen die profiteren van online cursus werk. Internationale studenten en mensen met plannen van conflicten kunnen nog steeds vinden kwaliteit van de opleiding van afstandsonderwijs middelen. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Meer informatie

Filters

  • BA
  • Administratieve studies
  • Logistiek
  • Operations Management
Vakgebieden
  • Administratieve studies (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat