We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

40 BA Opleidingen in Rechtenstudies Algemene Rechten Studies Rechten 2024

Filters

Filters

  • BA
  • Rechtenstudies
  • Algemene Rechten Studies
  • Rechten
Vakgebieden
  • Rechtenstudies (40)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BA Opleidingen in Rechtenstudies Algemene Rechten Studies Rechten

De bachelor niveau van het onderwijs omvat de fundamentals. Door het verdienen van een Bachelor of Arts (BA), zal u worden voorbereid voor een entry-level carrière. Ook de mate kwalificeert u om een ​​master-niveau programma naar een hoger niveau carrière verwerven gaan.

Wat is een BA in de wet? Studenten die op dit gebied in te voeren alles te weten over juridische praktijken en implicaties. Cursussen te geven wet theorie naast praktische vaardigheden. De wet is een bijzonder vloeiend veld, wat betekent dat leerplannen worden altijd bijgewerkt en evolueren naar relevant blijven. Omdat de bachelor-niveau gaat de basis, is er een zware nadruk gelegd op onderzoek en case studies bij het bestuderen van de wet, in plaats van in juridische verdediging en vertegenwoordiging. Die vaardigheden zijn meestal gereserveerd voor postdoctorale programma's.

Recht is een van de meest geavanceerde vakgebieden. Of de studenten ervoor kiezen om hun opleiding voort te zetten of na het behalen van hun bachelor streven naar een carrière, zullen zij worden betrokken bij hoog niveau, belangrijk werk.Het verdienen van een BA is de perfecte manier voor te bereiden op een master's degree ook.

De kosten van het verdienen van een BA in de Rechten hangt af van vele factoren. Omdat alles uit het programma en de school je studie in, om het land en de duur van de studie beïnvloeden collegegeld en vergoedingen, moet je zo veel opties mogelijk te onderzoeken. Zoek een programma dat al uw eisen voldoet en past binnen uw budget.

De meeste studenten die een wet programma in te voeren plan om advocaten te worden. Er zijn veel verschillende soorten van advocaten, met inbegrip van advocaten burgerrechten, faillissement advocaten en strafrechtelijke verdediging advocaten, maar dit niveau van het werk is alleen beschikbaar voor degenen met een Juris Doctor en wie de bar examen. Als u ervoor kiest om te werken beginnen na het behalen van een bachelor diploma, kunt u een positie als paralegal, juridisch secretaresse, of juridisch medewerker te vinden.

Als u geïnteresseerd bent in de wet zijn, het verdienen van een bachelor 's graad is de eerste stap naar het invoeren van dat veld.Of u wilt gaan naar een hoger niveau diploma of niet, beginnen met een bachelor 's graad. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.