Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 26 Bachelors of Arts (BA) in Reclame 2023

26 BA Opleidingen in Reclame 2023

Overzicht

Een Bachelor of Arts is een undergraduate-diploma. De meeste programma's richten zich meestal op taal of kunst; Er zijn echter een aantal onderwerpen waar je je in kunt specialiseren terwijl je deze graad nastreeft. Het kost de gemiddelde student vier jaar om de vereisten voor afstuderen af ​​te ronden.

Wat is een BA in reclame? Dit is een programma dat ideaal is voor studenten die een creatief veld willen verkennen dat nauw verbonden is met de bedrijfswereld. Tijdens de cursus leert u hoe u een invloedrijke maker kunt worden, zodat u nuttige informatie kunt bieden aan het bedrijfsleven. De lessen zullen gericht zijn op het ontwikkelen van je vaardigheden op het gebied van tekenen, rekenen, professionele praktijk, typografie, copywriting, art direction, contextstudies en meer. Dit type programma is praktisch, interactief en opwindend.

Er zijn veel voordelen aan het nastreven van een Bachelor of Arts. Wanneer u gespecialiseerde vaardigheden op het gebied van adverteren verkrijgt, bent u gekwalificeerd om te werken voor een verscheidenheid aan reclamebureaus over de hele wereld. Veel studenten profiteren van het leren om hun hersenen creatiever te gebruiken. Dit kan je helpen slagen in een wereld die creativiteit, vindingrijkheid en origineel talent waardeert.

De kosten van een undergraduate opleiding zijn afhankelijk van waar je naar school gaat. Omdat er wereldwijd verschillende programma-opties zijn, is het het beste om met het Admissions Office te praten over de verschillende kosten en collegegeldkosten.

Wanneer je afstudeert met je BA in Advertising, ben je gekwalificeerd om voor verschillende banen te werken. Veel studenten beginnen bij reclamebureaus. Je kunt ook banen nastreven bij bedrijven over de hele wereld. Je zult gekwalificeerd zijn om te werken in hun marketingafdelingen.

Als u geïnteresseerd bent in dit belonende bachelorprogramma, dan is het een goed idee om een ​​school te vinden die aan uw behoeften voldoet. Er zijn veel opties beschikbaar als je de tijd neemt om te kijken. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

 • BA
 • Marketingstudies
 • Reclame
Vakgebieden
 • Marketingstudies (26)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat