Keystone logo

9 BA Opleidingen in Podiumkunsten Muziek Componeren 2024

Filters

Filters

  • BA
  • Podiumkunsten
  • Muziek
  • Componeren
Vakgebieden
  • Podiumkunsten (9)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BA Opleidingen in Podiumkunsten Muziek Componeren

Veel mensen kiezen voor een hogeschool of universiteit in de uitoefening van een Bachelor of Arts, of BA te wonen, als een methode van de verbreding van de carrièremogelijkheden en hun winstpotentieel. Degree programma meeste bachelors kan in ongeveer vier jaar worden afgerond en betrekken nauwe, intensieve bestudering van een bepaald liberaal-arts op basis van het veld of industrie.

Precies wat is een BA in compositie? Bedoeld voor mensen die uitgebreide, professionele opleiding in de muziek compositie, deze opleiding benadrukt een scala van onderwerpen die van belang zijn voor de muziek en de podiumkunsten. Gemeenschappelijke gebieden van onderzoek zijn onder muziekgeschiedenis, muziektheorie, solfège en etnomusicologie. Extra aandacht wordt vaak gegeven aan de kunst van het uitvoeren van en het gebied van orkestratie en instrumentarium. Degree programma Sommige samenstelling bachelors te benadrukken eveneens piano vaardigheid en andere belangrijke elementen van muzikale prestaties, maar een zekere mate van variatie bestaat tussen de programma's.

Afgestudeerden van Bachelor of Arts in compositie's rapporteren vaak een piek in de winst na het veiligstellen van de graad. Velen ook verslag met een gemakkelijkere tijd het vinden van betaald werk dan zij voorafgaand aan het verdienen van de BA in compositie.

Collegegeld kosten variëren van een samenstelling programma naar het volgende op basis van een aantal factoren, zoals natuurlijk de populariteit en het prestige van de school die het programma. Studenten op zoek naar specifieke informatie collegegeld moeten contact opnemen met elke school van belang zijn voor de huidige tarieven.

Veel muziek-georiënteerde carrièrepaden bestaan ​​voor mensen met een sterke achtergrond in de samenstelling. Veel afgestudeerden van deze programma's gaan werken als componisten of film componisten, terwijl anderen werk als muziek producenten, managers band of koor instructeurs streven. Nog anderen kiezen om muziek particulier leren of terug naar school om een ​​master's degree, die vaak een voorwaarde voor het onderwijs samenstelling op het collegiale niveau na te streven.

Wie geïnteresseerd is in de herziening van de vele wetenschappelijke mogelijkheden wereldwijd beschikbaar kunnen dit doen met behulp van onze database. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.