Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 5 Bachelors of Arts  (BA) in Componeren in Europa 2023

5 BA Opleidingen in Componeren in Europa 2023

Overzicht

Samenstelling is een educatief programma dat leerlingen leert hoe te creëren en samenstellen van hun eigen muziek. Door het bestuderen van de samenstelling, kan de student in staat zijn om te genereren en transcriberen hun eigen muzikale creaties, orkestreren band en ensembles, en te begrijpen evenals waarderen belangrijke historische composities.

In totaal zijn er meer dan 4000 instellingen voor hoger onderwijs in Europa en biedt een breed scala aan cursussen op bachelor, master en doctoraat niveau. Met meer en meer van deze organisaties die Engels als de taal van het onderwijs voor ten minste een deel van hun opleidingen, universiteiten in Europa zijn nu van betere kwaliteit dan ooit tevoren. Universiteiten in Europa bieden een vriendelijk welkom aan buitenlandse studenten en een cursus van kennis die beantwoordt aan hun beroep nodig heeft in de hedendaagse mondiale vraag te geven.

Het verdienen van een Bachelor of Arts (BA) graad is een academische prestatie bij het voltooien van een reeks cursussen in de loop van drie of vier jaar. De onderwerpen die worden bestudeerd om dit diploma te verdienen variëren sterk onder de disciplines van de Liberal Arts and Sciences.

Meer informatie

Filters

  • BA
  • Podiumkunsten
  • Muziek
  • Componeren
Vakgebieden
  • Podiumkunsten (5)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat