Keystone logo

4 BA Opleidingen in Ontwerpstudies Mediavormgeving Speciale Effecten 2024

Filters

Filters

  • BA
  • Ontwerpstudies
  • Mediavormgeving
  • Speciale Effecten
Vakgebieden
  • Ontwerpstudies (4)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BA Opleidingen in Ontwerpstudies Mediavormgeving Speciale Effecten

Staand voor "Bachelor of Arts," een BA is een undergraduate-diploma en programma ontworpen om studenten te helpen een goed afgeronde achtergrond te bouwen. De vierjarige cursussen combineren gespecialiseerde studie in een keuzevak met humaniora, taal en andere onderwerpen in de vrije kunsten.

Wat is een BA in speciale effecten? Dit programma biedt praktijkgerichte studies over het gebruik van visuele speciale effecten in televisie, film en andere media. Cursussen kunnen verschillende soorten oefeningen omvatten, van traditionele kunst en animatie tot computer-gegenereerde effecten en model / animatronics werk. Rechtstreeks werken met standaardgereedschappen stelt studenten in staat om vaardigheid te ontwikkelen met moderne principes en technieken in de industrie door middel van experimentele werken en groepsprojecten, soms met bezoeken aan animatiefestivals en met experts uit de industrie als gasten.

Tijdens het werken aan een BA in speciale effecten, verwerven studenten technische vaardigheden met een verscheidenheid aan animatietools die gebruikelijk zijn in de industrie en ontwikkelen ze hun artistieke visie verder. Ze leren ook om creatieve projecten effectief te plannen en te schetsen, samen te werken met andere specialisten en hun professionele portfolio's samen te stellen.

De kosten van een BA in Special Effects zijn grotendeels afhankelijk van de collegegeldkosten van drie tot vijf jaar cursussen. Andere belangrijke factoren zijn de nodige studieboeken en hulpmiddelen en mogelijk de kosten van kost en inwoning op de campus. Studenten worden aangeraden om dit te onderzoeken voordat ze solliciteren.

Studenten met een BA in Special Effects zijn voorbereid op een carrière in visuele media en entertainment. Storyboard-artiesten schetsen en visualiseren voorgestelde speciale effecten vroeg in het project en deze storyboards worden gerealiseerd door - afhankelijk van de medium-digitale kunstenaars, mechanische effecttechnici, visagisten en meer. Naast live-actie en geanimeerde tv en film presenteren videogames een potentiële carrière voor meer technische afgestudeerden, waarbij ze CGI-animatie kruisen met programmeren.

Een BA in Special Effects kan worden behaald aan de meeste universiteiten die programma's in de kunsten aanbieden. Het praktische karakter van deze cursussen betekent dat programma's over het algemeen campusgericht zijn. Ga voor meer informatie naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.