Keystone logo

42 BA Opleidingen in Sport- en bewegingsstudies Sport Business 2024

Filters

Filters

  • BA
  • Sport- en bewegingsstudies
  • Sport Business
Vakgebieden
  • Sport- en bewegingsstudies (42)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BA Opleidingen in Sport- en bewegingsstudies Sport Business

Een Bachelor of Arts graad is een geweldige keuze voor particulieren geïnteresseerd in het verkrijgen van hoger onderwijs in de vrije kunsten of sociale wetenschappen. Met de steeds competitieve arbeidsmarkt kan een bachelor's degree te helpen individuen het peloton plaatsen. Voor degenen die al in hun gekozen carrièrepad, kan het helpen open deuren naar hogere functies.

Sommige mensen zullen zich afvragen: "Wat is een BA in Sport Business?" Het is een snel groeiende programma dat mensen voorbereidt op een aantal van de loopbaan op de zakelijke kant van de sport-industrie. Studenten leren over sport governances en gemeenschappelijke juridische kwesties geconfronteerd, evenals studie ethische en sociale kwesties in de sport. Mensen ook leren hoe de markt en reclame te maken voor verschillende sportteams. Na het voltooien van dit programma afgestudeerden zijn bereid om verschillende sporten teams of bedrijven te ondersteunen in een aantal verschillende capaciteiten.

Dit programma biedt een divers, interdisciplinaire opleiding.Als zodanig kunnen de studenten praktisch hun eigen carrièrepad binnen de sport business arena te ontwikkelen. Ze kunnen ook de geleerde vaardigheden in posities buiten het gebied toe te passen, waardoor ze veelzijdig werknemers.

Er is geen set kosten voor alle BA in Sport Zakelijk programma. Verschillende factoren, zoals de gemiddelde kosten van het bijwonen van een instelling, waar de school is gevestigd, en als je studeren in persoon of online, dragen allemaal bij tot het bepalen van de prijs.

Met dit diploma heb je een paar verschillende carrièremogelijkheden. Er zijn een aantal management posities, met inbegrip van de faciliteit, evenement of sport team management. Sommige mensen kunnen ervoor kiezen om de marketing vaardigheden zij aangescherpt in marketing, promoties of verkoop posities toepassen. Degenen die genieten van de interactie met anderen Ook interessant sport toerisme. Afgestudeerden kunnen ervoor kiezen om banen in eigen land of in het buitenland voort te zetten in zowel de amateur als professionele sport, evenals. Dit maakt het mogelijk vrijwel onbeperkt.

Als je houdt van sport en hebben een talent voor het bedrijf, kan een BA in Sport Zaken de perfecte opleiding voor jou. Zoeken naar het programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.