Keystone logo

34 BA Opleidingen in Sport- en bewegingsstudies Sport Business Sportmanagement 2024

Filters

Filters

  • BA
  • Sport- en bewegingsstudies
  • Sport Business
  • Sportmanagement
Vakgebieden
  • Sport- en bewegingsstudies (34)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BA Opleidingen in Sport- en bewegingsstudies Sport Business Sportmanagement

Een Bachelor of Arts is een bachelordiploma behaald door studenten die de nodige eisen te voltooien. De meeste mensen zijn in staat om dit diploma te verdienen binnen drie of vier jaar van inschrijving bij een universiteit. Er zijn een breed scala van specifieke majors aangeboden die doorgaans betrekking hebben op de vrije kunsten of wetenschappen.

Wat is een BA in Sport Management? Deze Bachelor of Arts graad kunnen leerlingen voor te bereiden op effectieve leiders in de sport-industrie. Er zijn veel verschillende concentraties, met inbegrip van oefening, evenementen, en het bedrijfsleven. Programma's die zich richten op oefening vaak helpen leerlingen te leren over personal training, het opbouwen van kracht, conditionering, en fysiotherapie. Andere cursussen studenten in staat om te leren hoe sportevenementen te organiseren over de hele wereld. Studenten hebben ook de kans om te leren over de zakelijke kant van de sport. Ze hebben meestal te verkrijgen vaardigheden zoals marketing, promotie en merchandising.

De geleerde vaardigheden door het inschrijven in een BA in Sport Management programma kunnen afgestudeerden helpen worden effectief in de sport en bewegen industrieën. Zij zullen doorgaans meer verdienen dan degenen die niet een bachelor 's graad heeft te verdienen.

Collegegeld is een zorg voor veel aspirant-studenten. BA in Sports Management graden worden wereldwijd aangeboden, daarom is er geen vaste kosten met betrekking tot de graad. Elke instelling zal zijn eigen specifieke vergoedingen en collegegeld eisen.
Er zijn verschillende carrièremogelijkheden voor degenen die afstuderen met een BA in Sport Management. Veel studenten worden gecertificeerde personal trainers en mensen helpen hun fitnessdoelen te bereiken. Personal trainers zijn vaak werkzaam in sportscholen of ervoor kiezen om zelfstandige te worden. Afgestudeerden kunnen ook trainers en conditioners voor professionele sportteams worden. Meer carrièremogelijkheden omvatten sport event managers, retail managers, marketeers of voor teams of bedrijven.De sport-industrie is breed te bereiken en divers, die op verschillende manieren voor afgestudeerden aan bevredigend en goed betaalde baan te vinden biedt.

Bent u geïnteresseerd in het inschrijven in een universiteit om uw BA in Sports Management verdienen? Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.