Keystone logo

12 BA Opleidingen in Business Studies Strategie 2024

Filters

Filters

  • BA
  • Business Studies
  • Strategie
Vakgebieden
  • Business Studies (12)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BA Opleidingen in Business Studies Strategie

Een Bachelor of Arts graad wordt verleend voor een undergraduate studie die vereist tussen de drie tot vijf jaar te voltooien. Deze graad wordt meestal aangeboden in de sociale wetenschappen, geesteswetenschappen of liberal arts.

&nbsp

Wat is een BA in strategie? Een BA in strategie bereidt studenten voor communicatie loopbaan en voor de werkgelegenheid in de public relations en reclame posities. De cursussen richt zich op geïntegreerde communicatie, het onderwijzen van de geschiedenis, technieken en concepten van dit veld. Sommige cursussen in deze opleiding onder meer statistieken, journalistiek, communicatie psychologie, communicatie-ethiek en methoden van onderzoek, en de massamedia communicatie. Keuzevakken voor deze belangrijke kunt u zich te specialiseren in bepaalde gebieden van zakelijke communicatie, zoals account management, public relations, reclame, multimedia, en de database en media management.Nascholing mogelijkheden na het behalen van dit diploma betrekken studeren voor een master of een doctoraat op gebieden als strategische communicatie en strategisch management.

&nbsp

Afgestudeerden met een BA in de strategie op te bouwen vaardigheden in het schrijven, presenteren en kritisch denken vanuit hun opleiding in public relations en reclame. Ze ontwikkelen een sterke sociale en communicatieve vaardigheden en kan werken in een aantal omgevingen.

&nbsp

De kosten van een BA in de strategie is afhankelijk van het programma lengte, de school en het land waar je studeert. Neem contact op met het Admissions Office van de hogeschool of universiteit om informatie op te vragen over de kosten van de verwachte programma.

&nbsp

Carrièremogelijkheden in de strategie zijn goed, met mogelijkheden beschikbaar in een verscheidenheid van organisaties, variërend van grote bedrijven tot non-profit organisaties om direct-response agentschappen.Mogelijke carrière onder andere vertegenwoordiger, interactieve marketing specialist en rekening coördinator. Marktonderzoek analisten en marketing specialisten wordt verwacht dat de meeste banengroei zien de komende tien jaar, terwijl de vertegenwoordigers van de groothandel en productie van de verkoop van de hoogste salarissen kunnen zien.

&nbsp

Online studies bieden uitzonderlijke onderwijs kansen voor iedereen en zijn beschikbaar vanaf elke plek in de wereld. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.