Keystone logo

5 BA Opleidingen in Business Studies Strategie Strategisch Management 2024

Filters

Filters

  • BA
  • Business Studies
  • Strategie
  • Strategisch Management
Vakgebieden
  • Business Studies (5)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BA Opleidingen in Business Studies Strategie Strategisch Management

BA graden worden traditioneel aangeboden op gebieden zoals communicatie, Engels, psychologie, en kunst. Een breed scala aan cursussen beschikbaar is voor het afstuderen eisen te voldoen, waardoor een grotere flexibiliteit om het onderwijs van een student aan de individuele doelen en interesses aan te passen. Meestal programma's duren drie tot vier jaar.

Wat is een BA in Strategic Management? Het doel van dit programma is om studenten met een uitgebreide blik op de problemen waarmee organisaties van het bedrijfsleven uit te rusten door te focussen op specifieke management disciplines en business fundamentals. Het bereidt ook studenten om organisatorische processen te onderzoeken, te uiten ideeën, en uit te voeren keuzes die operaties beïnvloeden snelle zakelijke omgevingen. Sommige kernthema's kunnen gedrag in organisaties, corporate finance, het internationale bedrijfsleven, en leiderschap theorie en ontdekking bevatten.

Voordelen van het verdienen van een BA-graad onder meer het verbeteren van persoonlijke en professionele vaardigheden, zoals het honen de mogelijkheid om doelen en strategieën vast te stellen en te identificeren organisatorische sterke en zwakke punten. Het kan ook helpen om vooruit te komen in uw huidige veld te verplaatsen of start een nieuwe carrière.

De kosten van het behalen van een BA-graad varieert tussen instellingen en is gebaseerd op de school, de lengte van het programma, en het land van studie. Het wordt aanbevolen dat u contact opnemen met opnames kantoren van de faciliteiten aanbieden van het programma voor de huidige kosten en potentiële beurs en subsidiemogelijkheden.

Er is een verscheidenheid aan carrière mogelijkheden in high-level management voor afgestudeerden met een strategisch management BA-graad, zoals medische en gezondheidszorg directeur human resources manager, organisatorische effectief consultant, strategie en het initiatief supervisor, en business analist. Sommige mensen kiezen voor ondernemende inspanningen voort te zetten door het verlaten van het bedrijfsleven en het starten van een bedrijf.De mate kan ook dienen als een stap in de richting van graduate school.

Veel instellingen bieden online BA opleidingen voor afstandsonderwijs studenten. Om te beginnen met een cursus te zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.