Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk meerdere Bachelors of Arts  (BA) in Toerisme Management in Vlissingen, Nederlanden 2023

1 BA Opleidingen in Toerisme Management in Vlissingen, Nederlanden 2023

Overzicht

De mooie stad Vlissingen staat bekend om haar natuurlijke schoonheid en toerisme. Afgezien van dat al diegenen die op zoek zijn naar een goede kwaliteit internationaal onderwijs in een prachtige omgeving moeten leven in deze stad. Het heeft een aantal goede universiteiten als HZ University of Applied Science.

Toerisme management cursussen kan een aantal verschillende onderwerpen met betrekking tot de reisindustrie te dekken. Studenten kunnen lessen in de inkomsten, human resources, ondernemerschap, duurzaamheid en milieu. De onderwerpen die aan bod komen zijn grotendeels afhankelijk van de belangen en doelen van een specifieke student.

De mensen, de taal en cultuur van Nederland wordt aangeduid als "Nederlandse ". Een modern Europees land vandaag, Nederland bewaard zijn sterk internationaal karakter en staat bekend om zijn liberale mentaliteit. Nederland kent vele universiteiten. Het land heeft onlangs hun eigen titels omgezet in de bachelor / master-systeem.Er zijn twee types van universiteiten: Academic (met meer aandacht voor theoretische kennis, alias "Universiteit ") of Applied Sciences (met meer aandacht voor praktische kennis, alias "Hogeschool ")

Het verdienen van een Bachelor of Arts (BA) graad is een academische prestatie bij het voltooien van een reeks cursussen in de loop van drie of vier jaar. De onderwerpen die worden bestudeerd om dit diploma te verdienen variëren sterk onder de disciplines van de Liberal Arts and Sciences.

Meer informatie

Filters

  • BA
  • Nederlanden
  • Toerisme en Hospitality
  • Toerisme
  • Toerisme Management
Vakgebieden
  • Toerisme en Hospitality (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Gerelateerde vakgebieden