Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk meerdere Bachelors of Arts  (BA) in Global Marketing 2023

1 BA Opleidingen in Global Marketing 2023

Overzicht

Veel mensen van over de hele wereld kiezen om een ​​Bachelor of Arts, of BA na te streven, als een methode om het verbreden van hun winstpotentieel en loopbaankeuzes. De meeste opleidingen bachelor duurt ongeveer drie of vier jaar te voltooien en onder meer uitgebreide studie van een bepaalde industrie of onderwerp.

Wat is een BA in Global Marketing? Terwijl sommige variatie wordt verwacht van het ene programma naar het volgende, moeten de leerlingen die deelnemen aan de wereldwijde marketing opleidingen zijn van plan om gebieden zoals reclame, public relations, productontwikkeling en internationale bedrijfsleven en ethiek te dekken. Veel cursussen benadrukken ook onderwerpen zoals gedrag van de consument, het kopen van patronen, verkoop tactiek en macro-economie, onder anderen.

Naast de verbetering van iemands algehele begrip van het onderwerp, de BA in Global Marketing verbetert het algemeen kansen op winstgevende werkgelegenheid die betrekking hebben op het onderwerp van een afgestudeerde.Degree houders worden vaak ingehuurd voor diegenen die hetzelfde werk die geen diploma hebben, en ze zijn ook vaak in staat om hogere salarissen afdwingen.

Als gevolg van aanzienlijke verschillen tussen de cursus kosten voor opleidingen wereldwijde marketing bachelor-, diegenen die de toegang tot een programma aangeboden door een bepaalde school wordt geadviseerd om in direct contact met de Admissions Office van de school voor de huidige collegegeld tarieven te krijgen.

Zodra de BA in Global Marketing wordt verdiend, afgestudeerden vinden vaak werken in een breed scala van gebieden. Veel werk in de verkoop, productontwikkeling, marketing en marktonderzoek. Anderen vinden van betaald werk als creative directors, e-commerce managers, consultants, of public relations of marketing assistenten. weer anderen terug naar de klas om nog hogere academische graden te verkrijgen, en dit is een bijzonder gemeenschappelijke aanpak bij diegenen die geïnteresseerd zijn in het onderwijzen van de wereldwijde marketing op universitair niveau.

Veel scholen over de hele wereld bieden wereldwijde marketing opleidingen, en veel van deze cursussen worden in detail beschreven in onze programma listings. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Meer informatie

Filters

  • BA
  • Marketingstudies
  • Marketing
  • Global Marketing
Vakgebieden
  • Marketingstudies (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat