Keystone logo

20 Bachelorgraad Opleidingen in Talen Engels Academisch Engels 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Talen
  • Engels
  • Academisch Engels
Vakgebieden
  • Talen (20)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Talen Engels Academisch Engels

Een bachelordiploma is een undergraduate-programma waarin deelnemers de basisbeginselen van hun gekozen studiegebied leren. Hoewel veel mensen afstuderen en direct naar het personeel gaan, behalen velen een bachelordiploma zodat ze een master of Ph.D. kunnen volgen.

Wat is een Bachelor in Academisch Engels? Dit programma richt zich op het ontwikkelen van de Engelse en communicatieve vaardigheden van niet-Engels sprekende personen. Het doel is om de vaardigheden van de deelnemers voldoende te ontwikkelen zodat ze zich comfortabel en zelfverzekerd voelen door ze te gebruiken in hun academische en professionele leven. Docenten van dit programma geven doorgaans in het Engels les, en klassen zijn meestal een 'alleen-Engelse' omgeving. Studenten kunnen worden geleerd hoe ze hun kritisch denkvermogen kunnen toepassen bij het ontwikkelen van vaardigheden in vreemde talen en worden gevraagd samen te werken met andere studenten van over de hele wereld.

Personen die deelnemen aan dit programma hebben de kans om veel waardevolle vaardigheden op te pikken, zoals het vermogen om effectief te communiceren in geschreven en gesproken Engels. Sterke Engels sprekende vaardigheden zijn gewenst door de meeste organisaties over de hele wereld. Studenten kunnen ook een neiging ontwikkelen voor levenslang leren, evenals algemeen taalbewustzijn.

De kosten van een bachelordiploma verschillen. Hoeveel studenten kunnen verwachten te betalen voor hun opleiding hangt van een aantal factoren af, waaronder waar ze naar school gaan en de duur van het programma.

Afgestudeerden van dit specifieke programma beschikken over vaardigheden die in veel verschillende sectoren worden gewaardeerd en die hen ideale kandidaten voor een aantal functies zouden maken. Studenten kunnen succes behalen in de academische wereld, de overheid of het bedrijfsleven, door te werken als instructeurs, internationale correspondenten, journalisten, copywriters, docenten vreemde talen, voorlichtingsambtenaren, redacteuren en onderzoekers.

Veel verschillende scholen bieden een bachelor in academisch Engels. Online cursussen zijn een handige optie voor studenten met een druk schema. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.