Keystone logo

6 Bachelorgraad Opleidingen in Managementstudies Algemeen Management 2024

Filters

Filters

 • Bachelorgraad
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Managementstudies
 • Algemeen Management
Vakgebieden
 • Managementstudies (6)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  Bachelorgraad Opleidingen in Managementstudies Algemeen Management

  Concurreren op de arbeidsmarkt van vandaag kan moeilijk zijn, maar met een bachelor's degree, kunnen afgestudeerden een gemakkelijkere tijd het vinden van een positie in hun vakgebied hebben. Voor de meeste studenten, een bachelor's degree duurt vier jaar in beslag, en programma's die zich richten op een specifieke categorie van de studie. Deze graad moet worden verdiend voordat het nastreven van graduate onderwijs.

  Wat is een Bachelor in General Management? Deze graad is ontworpen om studenten voor te bereiden om te werken in een management-gerelateerde rol. Terwijl het nastreven van deze opleiding kunnen studenten lessen nemen in de verkoop en marketing, project management, financiën, business intelligence management, zakelijke informatie systemen en supply chain management. Vaak is de klassen een student afhankelijk van hun gekozen nadruk binnen het bestuur rijk.

  Terwijl het nastreven van een bachelor's degree in algemeen management, zullen de studenten waarschijnlijk leren vaardigheden die ze nodig hebben om te slagen in hun toekomstige banen, terwijl ook hen te helpen omhoog te gaan in hun huidige posities in de tijd.Bovendien, met een diploma in dit gebied kan helpen afgestudeerden krijgen een positie die ze goed betaalt.

  De totale kosten van het behalen van een bachelor's degree in algemeen management is afhankelijk van veel verschillende factoren. Bijvoorbeeld, de locatie van de school, hoe lang het programma in beslag neemt, en wat de school kosten voor het collegegeld kunnen allemaal een rol spelen in de totale kosten.

  Carrières in beheer zijn verkrijgbaar in bijna elke industrie, waaronder financiën, verzekeringen, gezondheidszorg, handel, vervoer, vermaak, advies, productie, en vele anderen. Zo kan iemand met deze mate werken als een speciale evenementen planner, een marketing analist, een winkel manager, een beheerder of een account manager. Het verdienen van een bachelor's degree in algemeen management kan openen het management kansen in bijna elk gebied een afgestudeerde wenst in te gaan.

  Algemeen management klassen kunnen vaak worden genomen in persoon of online.Als u klaar bent om verder te kijken in het onderwijs mogelijkheden zijn, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.