Keystone logo

93 Bachelorgraad Opleidingen in Kunststudies Animatie 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Kunststudies
  • Animatie
Vakgebieden
  • Kunststudies (93)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Kunststudies Animatie

Veel mensen verliefd op animatiefilms toen ze werden kinderen en hun hele volwassen leven uitgevoerd die liefde. Vandaag heeft animatie veel nieuwe locaties, waaronder video games, onderwijssystemen, en zelf-gepubliceerde films gevonden. Sommigen zouden graag hun liefde voor animatie om te zetten in een carrière. Een bachelor's degree in animatie geeft die mensen een voorsprong in de concurrerende animatie-industrie.

Wat is een bachelor in Animation? Deze graad omvat het algemeen zowel klassieke en computer gebaseerde animatie technieken. Het leert studenten om "de illusie van het leven" te geven door middel van cursussen in het vertellen van verhalen, presentatie, en karakter ontwikkeling. Cursussen omvatten de vaststelling en de samenstelling, de belangrijkste framing, en computer motion capture.

De meeste animatie projecten zijn op een korte schema en een krap budget. Project managers willen animators die in een project kan komen en raakte de grond lopen.Een Bachelor in Animatie toont aan dat een potentiële werknemer in de tijd heeft gezet om zijn of haar vak te leren, en is goed bekend met de industrie standaard methoden en instrumenten. Daarnaast zijn veel afgestudeerden vinden dat een stevige educatieve aarding bevrijdt zij zich kunnen concentreren op hun artistieke expressie.

De kosten voor dit programma variëren sterk per instelling. Studenten kunnen verwachten om collegegeld en lab betalen. Remote studenten een laptop en een snelle internetverbinding nodig. De animatie programma duurt over het algemeen drie tot vijf jaar.

Veel afgestudeerden werken voor een grote studio. Nieuwe medewerkers vaak gespecialiseerd in één aspect van de animatie. Voor traditionele animatie projecten, de nieuwkomers vaak voltooien de tussenliggende frames totdat ze genoeg om de personages te ontwerpen en produceren zelf de keyframes ervaren.Computer animators vaak gespecialiseerd in ofwel het creëren van karakters (mesh generatie), animatie tuigage, key frame animatie, motion capture, texturen, of post-productie. Andere afgestudeerden werken voor media of reclame bedrijven in een verscheidenheid van opdrachten. Kleinere bedrijven laten vaak werknemers om een ​​jack-of-all-trades in de animatie pijplijn geworden.

Animatie studenten kunnen een aantal instellingen te vinden over de hele wereld. Degenen die in afgelegen locaties kunnen vaak hun opleiding te voltooien online. Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de lead formulier.