Keystone logo

8 Bachelorgraad Opleidingen in Administratieve studies Personeelsbeleid/Human Resources Arbeidsverhoudingen 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Administratieve studies
  • Personeelsbeleid/Human Resources
  • Arbeidsverhoudingen
Vakgebieden
  • Administratieve studies (8)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Administratieve studies Personeelsbeleid/Human Resources Arbeidsverhoudingen

Voor elk bedrijf, het succes hangt vaak op het geluk van de medewerkers. Als je medewerkers te behandelen alsof ze een verschil maken, zijn ze gebonden aan harder te werken voor u. Het verdienen van een Bachelor in de arbeidsverhoudingen kan u helpen beter voor medewerkers en hogere level management gelijk maken van de werkomgeving.

&nbsp

Wat is een Bachelor in de arbeidsverhoudingen? Dit soort programma is geschikt voor studenten die geïnteresseerd zijn in leidinggevende posities die rechtstreeks te maken hebben met werknemers. Cursussen heeft de neiging zich te richten op het ontwikkelen van analytische interpersoonlijke vaardigheden om te helpen problemen die opduiken op de werkvloer op te lossen. In aanvulling op de algemene cursussen eisen van een instelling, lessen richten zich op het arbeidsrecht, geschiedenis, politiek, industriële psychologie, organisatiepsychologie en nog veel meer. Het duurt meestal ongeveer vier jaar in zodanige mate verdienen. Aangezien de meeste programma's bieden online cursussen, deze mate is geschikt voor internationale of afstand leerlingen ook.

&nbsp

Het verdienen van een bachelor's degree in de arbeidsverhoudingen kunnen studenten helpen zich beter ontwikkelen interpersoonlijke en probleemoplossende vaardigheden. Dit soort programma's heeft vaak veel cursussen online beschikbaar, die ook maakt het ideaal voor afstand leerlingen. Het is een graad die waardevol kan zijn waar een student vindt de werkgelegenheid.

&nbsp

De kosten van het verdienen dergelijke mate afhankelijk waar studenten kiezen voor een studie, en of klassen online of campus genomen. Om alle van de kosten die gemoeid zijn met uw specifieke programma volledig te begrijpen, onderzoeken het goed voor het aanbrengen.

&nbsp

Studenten die een bachelor's degree in de arbeidsverhoudingen kunnen vaak werk te vinden in gebieden die rechtstreeks met de werknemers. Dergelijke posities kunnen vakbondsleiders, opleiders, human resources, consultants en voordelen managers.Studenten die willen meer concurrentie op dit gebied geworden kan ook graduate certificaten of geavanceerde graden in de arbeidsverhoudingen na te streven.

&nbsp

Het is meestal vrij eenvoudig aan te brengen aan uw programma van keuze door het invullen en indienen van een online applicatie. Om meer te leren, zoek uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.