Keystone logo

4 Bachelorgraad Opleidingen in Sport- en bewegingsstudies Sportstudies Avontuurlijke Sporten 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Sport- en bewegingsstudies
  • Sportstudies
  • Avontuurlijke Sporten
Vakgebieden
  • Sport- en bewegingsstudies (4)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Sport- en bewegingsstudies Sportstudies Avontuurlijke Sporten

Zodra een geleerde zijn of haar middelbare schooldiploma heeft, kan het mogelijk zijn om een ​​bacheloropleiding te volgen. Deze undergraduate-graad is vaak een van de eerste universitaire academische prijzen die een student nastreeft. Het kan gemiddeld vier jaar duren om te voltooien.

Wat is een Bachelor in Adventure Sports? Deze bacheloropleiding is bedoeld om studenten voor te bereiden op leiders, trainers en gidsen voor backpacken, wildwatervaren, wandelen, skiën en andere avontuurlijke sporten. Sommige universiteiten kunnen studenten toestaan ​​een focussport te kiezen, terwijl andere universiteiten een breed scala aan avontuurlijke sporten kunnen spelen. Vereiste vakken zijn veldbegeleiding en -educatie, professionele voorbereiding op avontuurlijke sporten, vaardigheden om in het achterland te leven, buitenopleidingen, journaals in avontuurlijke sporten en risicobeheer in avontuurlijke sporten.

Het Bachelor in Adventure Sports-programma helpt studenten hun leiderschaps-, management- en communicatievaardigheden te ontwikkelen. Als gids voor avontuurlijke sporten moet een persoon een diverse groep kunnen leiden, een potentieel gevaarlijk avontuur kunnen beheren en met anderen kunnen communiceren. Niet alleen konden deze vaardigheden leiden tot een hoger salaris, maar ze kunnen ook een persoon helpen slagen in zijn of haar persoonlijke leven.

Aanvragers willen vaak weten wat het collegegeld voor een programma zal zijn voordat ze van toepassing zijn. Omdat zoveel factoren van invloed zijn op de kosten, kan het voor mensen het beste zijn om rechtstreeks contact op te nemen met een school voor een schatting.

Wat voor soort baan kan een persoon hebben na zijn afstuderen met een Bachelor in Adventure Sports? Sommige studenten worden mogelijk recreantleiders, activiteitenspecialisten, kampbegeleiders, gidsen, sportinstructeurs of managers van een avonturensportbedrijf. Er is ook de mogelijkheid voor afgestudeerden om in een ander veld terecht te komen. Geleerden kunnen bijvoorbeeld hun overdraagbare vaardigheden gebruiken om een ​​journalist, ondernemer of politicus te worden.

Dit type programma is beschikbaar op universiteiten over de hele wereld. Het kan zelfs online beschikbaar zijn. Zoek voor meer informatie naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.