7 Banket Bachelor's degrees found
- Bachelorgraad
- BSc
- BA
- Food and Beverage Studies
- Culinaire Vaardigheden
- Banket
- Europa3
- Azië1
- Midden-Amerika en het Caribisch gebied1
- Noord-Amerika1
- Zuid-Amerika1
7 Banket Bachelor's degrees found
Uitgelicht
Institut Lyfe (formerly Institut Paul Bocuse)
Bachelor in International Pastry Management
- Écully, Frankrijk
Bachelorgraad
Full time
3 jaar
Op de campus
Frans, Engels
Uitgelicht
Culinary Arts Academy Switzerland
Bachelor of Arts in culinaire kunsten
- Port-Valais, Zwitserland
BA
Full time
3 jaar
Op de campus
Engels
Deze bedrijfsgerichte culinaire opleiding helpt je de basis te leggen voor keukenfundamentals en zaken, door praktische vaardigheden te koppelen aan academische kennis. Kies tussen Pathways in Culinary Arts, Pastry & Chocolate Arts of Vegetarische Culinary Arts.
Mausi Sebess
Professionele banketbakker
- Vicente López, Argentinië
Bachelorgraad
Afstand leren
Spaans
Word een professionele banketbakker van topkwaliteit die alle noodzakelijke technieken beheerst om in slechts 5 maanden in de beste banketbakkerijen ter wereld te werken. De lessen zijn 100% online, met stapsgewijze uitleg, opgenomen in high-definition video's, die je elk detail laten zien, zodat je leert hoe je klassieke en moderne zoete bereidingen, cakes, petits gâteaux, petits fours en desserts maakt op de plaat, als geen andere kant. Je vult je leerproces ook aan met cursussen over veiligheid en hygiëne op de werkplek en omgaan met voedsel, voeding, dranken en sterke drank en inleiding tot de wereld van wijn. Mausi Sebess is het enige instituut dat MasterChef-certificaten aanbiedt.
Escuela Hotelera De San Juan
Internationaal bakkerij- en banketprogramma
- San Juan, Puerto Rico
Bachelorgraad
Op de campus
Spaans
Het International Bakery and Pastry-programma leidt studenten op om een baan op instapniveau te krijgen als bakker en / of banketbakker in de hotel- en dienstverlenende sector in commerciële bakkerijen en banketbakkers, hotels, restaurants en / of bij het opzetten van hun eigen deal. Studenten verwerven kennis van hygiëne en sanitaire voorzieningen, voeding en menuplanning. Het curriculum omvat theoretische en praktische laboratoriumcomponenten en veldervaringen onder toezicht van een meesterkok of banketbakker. Er wordt unieke nadruk gelegd op veiligheidsnormen en -procedures en op het verwerven en hanteren van materialen, gebruiksvoorwerpen en uitrusting van de handel, inclusief aanpassing en bereiding van recepten, evenals het maken van brood, Europese gebakjes, cakes, chocolaatjes, en klassieke en moderne stijlen van decoratie met suiker.
University College Birmingham
BS in bakkerij- en patisserie-technologie
- Birmingham, Verenigd Koninkrijk
BSc
Op de campus
Engels
Heb jij een passie voor bakken? Droom je ervan om chocolatier of banketbakker te worden of zelfs je eigen bakbedrijf te beginnen?
Gugusan University Malaysia
Bachelor of Culinary Arts Management (Hons)
- Kuala Lumpur, Maleisië
Bachelorgraad
Op de campus
Engels
Het Bachelor of Culinary Arts Management (Hons) -programma is bedoeld om degenen te ontwikkelen die ervoor hebben gekozen om hun culinaire kunstencarrière na te streven en voort te zetten.
The Restaurant School at Walnut Hill College
Bachelor of Science in Pastry Art
- Philadelphia, Verenigde Staten
BSc
Full time, Deeltijd
120 weken
Op de campus
Engels
Toekomstige bakkers en banketbakkers zullen het pad naar zoet succes vinden in ons programma Associate of Science in Pastry Arts.
Beantwoord een paar vragen en we matchen je met studieprogramma's!
Populaire graad
Populaire studievorm
Bachelorgraad Opleidingen in Food and Beverage Studies Culinaire Vaardigheden Banket
De studie van gebak impliceert leren hoe je een verscheidenheid van gebak en desserts te maken. Dit is een goede keuze voor studenten die hopen om patissiers, bakkers, of culinaire critici geworden.
Een bachelor 's graad wordt gegeven aan studenten die voldoen aan de vereisten die door de hogeschool of universiteit ze bijwonen. De eisen omvatten 3 tot 7 jaar focus op een onderwerp, typisch aangeduid als een hoofd- of concentratie.