Keystone logo

16 Bachelorgraad Opleidingen in Kunststudies Creatieve Kunsten Beeldhouwkunst 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Kunststudies
  • Creatieve Kunsten
  • Beeldhouwkunst
Vakgebieden
  • Kunststudies (16)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Kunststudies Creatieve Kunsten Beeldhouwkunst

Een bachelor 's degree is een bachelordiploma dat studenten verdienen na de succesvolle voltooiing van een drie tot vijf jaar hogeschool of universiteit programma. Na het afstuderen, studenten zijn klaar om carrière te beginnen op het gebied van hun focus, of tot het hoger onderwijs in de graduate programma's te zoeken.

&nbsp

Wat is een Bachelor in Sculpture? Dit programma aandacht is gespecialiseerd in de voorbereiding van studenten te zijn succesvolle kunstenaars, in het bijzonder als beeldhouwers. De meeste programma's vereisen studenten om klassen die hen blootstellen aan de meest voorkomende sculptuur mediums, met inbegrip van metaal en hout nemen. Studenten vaak ook de kans krijgen om hun handen te proberen op casting beeldhouwkunst. Als gevolg hiervan, het curriculum is breed genoeg om ervoor te zorgen dat de studenten krijgen technische vaardigheid in een aantal gebieden, terwijl nog steeds in staat om zich te concentreren op een bepaald medium.

&nbsp

Deze graad is bijzonder voordelig, omdat het verbetert de studenten 'creativiteit en technische artistieke vermogen.Dit zijn belangrijke componenten die kunstenaars om elke vorm van kunst moet brengen om succesvol te zijn.

&nbsp

Deze programma's hebben de neiging te variëren in prijs van school tot school, grotendeels gebaseerd op de school 's grootte en de locatie. Meer specifieke gegevens over college- en inschrijvingsgeld is beschikbaar via elk programma 's bekentenissen kantoor.

&nbsp

Een Bachelor in Sculptuur is een vrij veelzijdige graad. Afgestudeerden van deze programma's hebben alle tools die ze nodig hebben om een ​​baan te zoeken als professionele beeldhouwers. Toch kunnen deze dezelfde vaardigheden worden toegepast in een verscheidenheid van andere manieren, waaronder modelbouw voor architectuur en interieur design. Elk jaar, een aantal afgestudeerden ook door naar de schoenen van hun leraren en professoren te vullen, het opbouwen van een loopbaan als sculptuur instructeurs.

&nbsp

Sculptuur is een zeer lonende pad van studie, en veel studenten zijn op zoek in te schrijven in de programma's over de hele wereld elke dag.Als u geïnteresseerd bent in het vinden van een programma zijn, de tijd om uw zoektocht te beginnen is nu. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.