Keystone logo

11 Bachelorgraad Opleidingen in Economische studies Belasting 2024

Filters

Filters

 • Bachelorgraad
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Economische studies
 • Belasting
Vakgebieden
 • Economische studies (11)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  Bachelorgraad Opleidingen in Economische studies Belasting

  Een bachelor's degree is normaal voltooid in vier jaar. Afhankelijk van de school Vakgebied studie kan nemen drie tot vijf jaar. Dit undergraduate degree wordt meestal verdiend voordat een master's degree.

  Wat is een Bachelor in de fiscaliteit? Deze graad is meestal een specialisme binnen een boekhoudkundige programma en richt zich op de voorbereiding van specialisten in de belastingaangifte. Algemene cursussen in de boekhouding worden genomen, met inbegrip van de financiële boekhouding, management accounting, international business recht, management, gedrag in organisaties en marketing. Tax-specifieke cursussen zijn ook een focus en kan de federale inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en financieel-statement analyse omvatten. Programma's zijn gericht om een ​​goed begrip van de fiscale management voor zowel bedrijven als particulieren te ontwikkelen. Het is belangrijk op te merken echter dat als gevolg van de complexiteit van de fiscale wetgeving, de meeste studenten kiezen om zich te concentreren op slechts een gebied.

  De voordelen van het voltooien van een belastingheffing programma omvatten de mogelijkheid om te werken in de fiscale voorbereiding of begin je eigen bedrijf als een fiscale bereider. Je bent in staat om competent te voltooien vereiste formulieren voor een verscheidenheid aan opdrachtgevers, ervoor zorgen dat ze goed zijn aan hun fiscale verplichtingen.

  De kosten van een programma is moeilijk in te schatten als gevolg van variaties in de programma's en scholen. De beste manier om erachter te komen je waarschijnlijk kosten is contact opnemen met de financiële steun kantoor bij uw gekozen school.

  Afgestudeerden van het programma zijn bereid om te werken als de belasting accountants en zitten voor eventuele vereiste licenties. Studenten kunnen ook werken als fiscale opstellers. Werkgelegenheid kan worden gevonden met de overheid of particuliere werkgevers. Dit geldt ook voor het werken in je eigen fiscaal voorbereiding zaken of werken voor een tax-preparaat bedrijf. Bovendien, u bereid bent om te werken in de financiële afdeling van een bedrijf.Gemeenschappelijke carrière mogelijkheden voor afgestudeerden van de opleiding van een belasting bacheloropleiding ook accountant en belastingadviseur, maar het moet worden opgemerkt dat steeds een advocaat extra onderwijs nodig.

  Als u geïnteresseerd bent in het helpen van mensen navigeren door de vaak verwarrende wereld van de belastingen zijn, dan is een bachelor's degree in de belasting zou kunnen zijn voor u. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.