Keystone logo

10 Bachelorgraad Opleidingen in Business Studies Business Engineering 2024

Filters

Filters

 • Bachelorgraad
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Business Studies
 • Business Engineering
Vakgebieden
 • Business Studies (10)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  Bachelorgraad Opleidingen in Business Studies Business Engineering

  Een Bachelor in Handelsingenieur is de basisopleiding voor het bereiken van meesterschap in het eigen vakgebied. Typisch, een Bachelor of Science, of B.Sc., in Business Engineering kan drie tot vijf jaar duren om te voltooien en geeft studenten de nodige bouwstenen om een ​​hogere graad of een carrière in bedrijfsbeheer na te streven.

  Allereerst, wat is een bachelor in handelsingenieur? A B.Sc. in Business Engineering bestaat meestal uit drie hoofdprogramma's: productie en organisatie; inkoop en verkoop; en diensten. In het productie- en organisatieprogramma kunnen studenten leren hoe ze waarde aan het bedrijf kunnen toevoegen door de efficiëntie te verhogen. Het inkoop- en verkoopprogramma richt zich op data-analyse en het begrijpen van consumentengedrag. Ten slotte is het serviceprogramma gericht op externe diensten, zoals ontwikkelingsprojecten en contractschrijven. Studenten kunnen leren begrijpen hoe bedrijven kunnen worden opgebouwd door het verzamelen en analyseren van gegevens. Graadhouders moeten vertrouwd zijn met wiskunde, statistiek en economie.

  A B.Sc. in Business Engineering biedt studenten de kennis om een ​​bedrijf te ontwikkelen, te runnen en uit te breiden. Studenten die houder zijn van een B.Sc. kan in aanmerking komen om een ​​MBA of een andere hogere graad te volgen, evenals hoger betaalde, management-niveau banen.

  De kosten van een bachelor in business engineering variëren sterk van school tot school en van land tot land. Raadpleeg de toelatingsbureaus om te zien wat er beschikbaar is bij verschillende instellingen om een ​​geschikte fit voor u te vinden.

  Typisch, afgestudeerden van het business engineering-programma vinden loopbanen in de elektrotechniek, informatica, auto-industrie, project management, luchtvaart en werktuigbouw. Dit type opleiding kan het organisatorische, analytische, kritische denken en de wiskundige vaardigheden van de studenten aanscherpen. Graadhouders kunnen in aanmerking komen voor werken bij kleine en grote bedrijven over de hele wereld.

  Er zijn duizenden instellingen die wereldwijd een Bachelor in Business Engineering aanbieden, waaronder veel online-opties. Om naar je B.Sc. te gaan zoeken, zoek je hieronder naar je programma en neem je rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.