Keystone logo

10 Bachelorgraad Opleidingen in Business Studies Business Business Intelligence 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Business Studies
  • Business
  • Business Intelligence
Vakgebieden
  • Business Studies (10)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Business Studies Business Business Intelligence

Studenten die geïnteresseerd zijn in de informatica, analytics en informatiesystemen binnen bedrijven vaak kiezen voor een Bachelor in Business Intelligence na te streven. Dit undergraduate degree programma biedt deelnemers met een goed begrip van het ontwerp en beheer van informatieverwerkende systemen in het bedrijfsleven instellingen.

Wat is een Bachelor in Business Intelligence? De business intelligence graad combineert concepten uit de informatica, data management en financiën. Studenten van de opleiding te ontwikkelen sterk systeem en netwerkbeheer, programmeren en database vaardigheden tijdens het leren hoe deze gebieden gelden voor zakelijke instellingen en financiële transacties. Deelnemers kunnen zich richten op een technisch circuit, het kiezen van een diepgaande engineering, software ontwikkeling en database management cursussen. Als alternatief kunnen studenten die geïnteresseerd zijn in meer van de zakelijke kant van het programma zich concentreren op business analyse, high-level design en financiële concepten.Alle afgestudeerden verlaat het programma met een fundament van business classes en technische projectwerk geschikt voor graduate studie of loopbaan in de analyse.

Studenten die willen een goed afgeronde opleiding in de technologie en het bedrijfsleven profiteren van een business intelligence graad. De lessen bieden een mix van vaardigheden die dringend nodig zijn in de hedendaagse zakelijke sfeer. Programma afgestudeerden zijn goed geïnformeerd niet alleen over informatica en informatiesystemen, maar ook met de financiële sector concepten en hoe analytics kan nuttig zijn in het bedrijfsleven instellingen zijn.

De lengte van de tijd die het kost om de bachelor te voltooien varieert op basis van de individuele programma-eisen, en collegegeld varieert instellingen. Geïnteresseerde studenten moeten informeren over de tijd van elke instelling en financiële vereisten.

Graad houders business intelligence zijn in hoge vraag in de meeste industrieën.Hun vaardigheden kunnen worden gebruikt in netwerkbeheer en informatiesystemen ontwerp, database management, en systeemanalyse. Organisaties moeten ook deskundigheid programma afgestudeerden in de zakelijke kant van de technologie, het creëren van een vraag naar business analisten, technische documentatie professionals, adviseurs, projectmanagers en tech leads. Studenten die zich richten op analytics zal een verscheidenheid van posities in de opkomende gebied van big data-analisten vinden.

Aankomende studenten kunnen een instelling met de business intelligence cursussen en focus die hun belangen past door te zoeken onze uitgebreide database van scholen te vinden. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.