Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 96 Bachelor Opleidingen  (Bachelorgraad) in Business Studies in Duitsland 2023

96 Bachelorgraad Opleidingen in Business Studies in Duitsland 2023

Overzicht

Studenten op zoek naar bacheloropleidingen op het gebied van Business, moet Economie en Administratie hebben geen enkel probleem vinden van een geschikte studies aan een universiteit in Bochum, Bonn, Deggendorf, Dortmund, Frankfurt am Main, Freiburg, Hamburg, Heidelberg, Karlsruhe, Kleve, Münster of München. Bachelor programma's in Duitsland duren meestal drie tot vier jaar in overeenstemming met de Bologna-proces normen voor het hoger onderwijs in Europa. Voltijd en deeltijd studie schema's zijn beschikbaar, waardoor bepaalde programma's handig voor werkende professionals.

Bacheloropleidingen in Business, Economie en Administratie bevatten een aantal programma specialisaties, die de kern curricula van de programma's te bepalen. Sommige van deze gebieden van de studie omvatten Accounting, Communicatie, Financiën, Human Resources, Banking, Ondernemerschap, Hospitality Management, Customer Relationship en Healthcare Management.Andere graden ten opzichte van scholen in Duitsland zijn op het gebied van Leiderschap, Logistiek, Project Management, Toerisme, Sport Management, Technology, Real Estate, het openbaar bestuur, internationale handel, Public Relations en Supply Chain Management.

Voor meer informatie over de vele verschillende bacheloropleidingen in Business te leren, Economie en Administratie aangeboden op internationaal erkende universiteiten en hogescholen in Duitsland, scroll naar beneden en klik op om meer te lezen. U kunt informatie aanvragen rechtstreeks van de scholen in slechts enkele seconden via het webformulier op deze site.

Meer informatie

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Duitsland
  • Business Studies
Vakgebieden
  • Business Studies (96)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat