Keystone logo

6 Bachelorgraad Opleidingen in Food and Beverage Studies Food and Beverage Business Catering 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Food and Beverage Studies
  • Food and Beverage Business
  • Catering
Vakgebieden
  • Food and Beverage Studies (6)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Food and Beverage Studies Food and Beverage Business Catering

Een bachelor's degree, die kan worden verdiend in ongeveer drie tot vier jaar full-time studie, kunnen helpen veel mensen bereiken van hun educatieve doelen. Het verdienen van een bachelor's degree kan ook het verbeteren van wenselijke werkplek vaardigheden en maak afgestudeerden felbegeerde onder werkgevers na je afstuderen.

Geïnteresseerden kunnen vragen, wat is een bachelor in Horeca? Deze opleiding biedt studenten de kennis en de basisvaardigheden die ze nodig hebben om een ​​carrière op het gebied van catering en voedsel gastvrijheid. De lessen in deze opleiding meestal betrekking op onderwerpen zoals budgettering, leiderschap, marketing, voorraadbeheer, en het inhuren van praktijken. Na het afstuderen, moeten de leerlingen de mogelijkheid om de dag-tot-dag taken die nodig zijn om een ​​catering service, restaurant, of ander voedsel horecagelegenheid lopen te coördineren.

Het ontvangen van een Bachelor in Horeca kan zeer gunstig voor afgestudeerden.Dit programma leert afgestudeerden om effectief time management vaardigheden, hun uiterste best in hun werk, en hoe goed te werken met anderen. Deze vaardigheden zijn allemaal nodig zijn voor excelleren, zowel in als buiten de werkplek.

Veel scholen bieden bacheloropleidingen in de horeca, maar elke school zal anders zijn kosten in verband met hun programma. Om deze reden moeten de leerlingen potentiële scholen grondig onderzoek om volledig inzicht in de kosten van hun programma voordat ze beginnen lessen.

Personen die een bachelor's degree te verdienen in de horeca zijn zeer geschikt voor een loopbaan in de food service, restaurant management, gastvrijheid en keuken marketing. Afgestudeerden kunnen in staat zijn om een ​​loopbaan als catering managers, restaurant managers of assistent managers, verhuren coördinatoren voor food service bedrijven, en de gastvrijheid medewerkers te vinden.Verdienen deze mate ook afgestudeerden die wensen om hun opleiding voort te zetten met de vereiste kennis die ze nodig hebben om een ​​aanvraag voor een masteropleiding's.

Voor meer informatie over het verdienen van een bachelor's degree in de horeca leren, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.