Keystone logo

3 Bachelorgraad Opleidingen in Business Studies Consultancy 2024

Filters

Filters

 • Bachelorgraad
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Business Studies
 • Consultancy
Vakgebieden
 • Business Studies (3)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  Bachelorgraad Opleidingen in Business Studies Consultancy

  Een bachelor's degree is de eerste soort van hoger onderwijs dat veel studenten te ontvangen. Het kan ofwel leergierig of beroepsopleiding en vaak opent de deur voor veel studenten om hun eerste high-betaalde banen krijgen. Een bachelor's is ook de eerste stap in de richting van elke hoger onderwijs een student zou willen.

  Wat is een Bachelor in Consultancy? Deze graad biedt studenten consulting, management en business classes. Begrippen als economie en business management worden benadrukt, zodat de studenten in staat om bedrijven te helpen efficiënter bij het afstuderen zal zijn. Studenten nemen ook lessen in de boekhouding en marketing. Er is de mogelijkheid voor internationale studie met dit programma. Sommige scholen in het buitenland gevestigd of bieden ruil semesters zodat studenten kunnen leren over global business. Tijdens hun laatste semesters van de studie, kunnen studenten kiezen zich te specialiseren in gebieden zoals human resources en finance.

  Afgestudeerden van een consultancy-programma hebben meestal goed management vaardigheden, in het bijzonder time management. Ze hebben ook een goede communicatie en boekhouding vaardigheden. Sommige afgestudeerden kunnen net als de mogelijkheden voor internationale werk.

  De gemiddelde consulting programma duurt ongeveer drie jaar in beslag en varieert in de kosten op basis van de locatie en de school. Studenten kunnen online lessen, die meestal goedkoper zijn te vinden. Voor het plegen van een programma moeten de leerlingen te evalueren om ervoor te zorgen dat het past zowel hun carrière en persoonlijke doelen.

  Na ontvangst van een Bachelor in Consultancy, kunnen studenten werk in vele sectoren van het bedrijfsleven te vinden. Ze kunnen werken als finance, corporate of human resource consultants of adviseurs voor een pr-bureau. Daarnaast kunnen zij financieel analisten of recruitment functionarissen of het vinden van werk als marketing of reclame managers. Sommige studenten kunnen ervoor kiezen om hun eigen adviesbureaus openen en te werken met bedrijven in gespecialiseerde gebieden.

  Het verdienen van een bachelor's degree kunnen de leerlingen op een succesvolle weg te beginnen. Aan de school voor u te vinden, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.