Keystone logo

55 Bachelorgraad Opleidingen in Food and Beverage Studies Culinaire Vaardigheden 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Food and Beverage Studies
  • Culinaire Vaardigheden
Vakgebieden
  • Food and Beverage Studies (55)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Food and Beverage Studies Culinaire Vaardigheden

Een bachelor's degree is een drie of vier jaar academische aanwijzing dat studenten voorbereidt op het werk in een bepaalde branche of vakgebied. Opleidingen meeste bacheloropleidingen omvatten ongeveer 40 college cursussen en vereisen 120 semester credits te voltooien.

Precies wat is een Bachelor in Culinary Arts? Dit programma duurt over het algemeen ongeveer vier jaar in beslag, en het gaat om uitgebreide studie van de basis-en geavanceerde vaardigheden die nodig zijn voor een carrière in de culinaire wereld. Naast het slijpen hun culinaire vaardigheden, deze opleiding biedt studenten een sterke business stichting. Onderwerpen als financiën, marketing, en duurzaam ondernemen worden vaak onderzocht en in de praktijk gebracht. Aanvullende onderwerpen van studie omvatten vaak internationale keuken, voeding en hygiëne.

Studenten die met succes verdienen een Bachelor in Culinary Arts zijn meestal in staat om een ​​hoger salaris dan hun non-degree bedrijf tegenhangers bevelen.Ze zijn ook in staat om meer geavanceerde graden na te streven binnen het culinair gebied, indien gewenst.

Er is geen vaste kosten voor het verkrijgen van een Bachelor in Culinary Arts. Integendeel, de kosten van de culinaire kunsten programma's is afhankelijk van factoren zoals de lengte van het programma, het prestige van de school en de geografische regio of land waar de opleiding wordt aangeboden.

Bachelor in Culinary Arts degree-houders zijn voorbereid voor het werk binnen een brede waaier van functies binnen de culinaire en food service-industrie. Sommige afgestudeerden gaan aan de slag als koks, koks, sous chef-koks, patissiers en koken instructeurs. Anderen kunnen het werk als voedsel schrijvers, voedsel groothandel, productontwikkelaars, restauranthouders of sommeliers, onder andere posities te vinden.

Als een Bachelor in Culinary Arts klinkt als iets wat je zou willen volgen, gebruiken Masterstudies 'uitgebreide en wereldwijde directory van verwante programma's en gebruik de lead formulier om te helpen vinden een goed geschikt is voor uw specifieke behoeften en wensen. Er zijn tal van culinaire kunsten programma's wereldwijd aangeboden, dus zoeken naar uw programma onder en direct contact opnemen met het Admission Office van de school van uw keuze door het invullen van de lead formulier.