4 Culinaire Vaardigheden Bachelor's degrees in Colombia
- Bachelorgraad
- Zuid-Amerika
- Colombia
- Food and Beverage Studies
- Culinaire Vaardigheden
- 43More in Zuid-Amerika
- Argentinië3
- Chili2
4 Culinaire Vaardigheden Bachelor's degrees in Colombia
Foundation for Higher Education San Mateo (Fundación para la Educación Superior San Mateo)
Professioneel in gastronomie
- Cundinamarca, Colombia
Bachelorgraad
Op de campus
Spaans
De professional in gastronomie van de San Mateo University Foundation heeft de vaardigheden om: Toezicht te houden op de gastronomische en drankactiviteiten van het administratieve management en deze te verifiëren. Interpreteer en standaardiseer culinaire recepten in overeenstemming met bestaande trends en de vereisten van het etablissement. Controle kwaliteit in gastronomische productieprocessen met behulp van gedefinieerde systemen. Analyseren, plannen en controleren van kosten en uitgaven in de gastronomische operatie. Leid het menselijke talent van de keuken op basis van de projectie van verkoop, productiebehoeften en het beleid van het etablissement. Beheer evenementen met organisatorische en planningscapaciteit die de adequate levering van de vereiste diensten en het permanent zoeken naar innovatie mogelijk maken. Ervaar de organoleptische kenmerken van voedsel en de transformaties die ze ondergaan als gevolg van technologische en culinaire processen.
INPAHU University Foundation (Fundación Universitaria INPAHU (UNINPAHU))
TOERISME EN GASTRONOMIE
- Bogotá, Colombia
Bachelorgraad
Op de campus
Spaans
De professional in Toerisme en Gastronomie van UNINPAHU wordt gekenmerkt door zijn vermogen tot leiderschap, innovatie en dienstverlenende instelling; kan toeristische en gastronomische projecten beheren en leiden; het is creatief, daarom kan het waardeproposities genereren in de kunst van de gastronomie; Verder ontwerpt het toeristische producten, formuleert en evalueert het beleid gericht op het bevorderen van lokaal, regionaal en nationaal toerisme. Onze professional erkent het belang van toerisme en gastronomie als fundamentele sectoren in de nationale en internationale economie.
Cafam University Foundation (Fundación Universitaria Cafam UNICAFAM)
Gastronomie
- Bogotá, Colombia
Bachelorgraad
Op de campus
Spaans
Door middel van een reeks projecten kunnen studenten kennis verwerven over belangrijke aspecten van regionale gastronomie en andere gebieden van het land, waarvan sommige betrekking hebben op aspecten die verband houden met toerisme en gastronomie
Horizonte University Foundation
Gastronomie
- Cundinamarca, Colombia
Bachelorgraad
Op de campus
Spaans
De gastronomieprofessional van Unihorizontista is meer dan een CHEF, hij is een CULINAIRE KUNSTENAAR die is opgeleid met discipline, leiderschap en vastberadenheid om gastronomische voorstellen te bedenken die een verschil maken. Je kunt gastronomische bedrijven leiden, je kunt werken als culinair specialist in nationale en internationale technieken, je hebt de kracht en het vermogen om innovatieve voorstellen te doen voor onder andere gebak, barista, cocktails, pairing en enologie .
Beantwoord een paar vragen en we matchen je met studieprogramma's!
Populaire graad
Populaire studievorm
Bachelorgraad Opleidingen in Food and Beverage Studies Culinaire Vaardigheden
Culinaire kunst of kookkunst is de studie van het voorbereiden en presenteren van voedsel. Studenten leren hoe ze kunstwerken kunnen maken die ook opgegeten kunnen worden. Studenten kunnen kiezen om een bepaald gebied te bestuderen of de algemeenheden van veel verschillende specialiteiten leren.
Het hoger onderwijs in Colombia wordt gedaan in de vijf gemeenschappelijke internationale talen, namelijk Engels, Frans, Spaans Portugees en Chinees. Dit is het probleem van de taalbarrières in deze instellingen voor hoger onderwijs onder andere internationale studenten geëlimineerd.
Een bachelor 's graad wordt gegeven aan studenten die voldoen aan de vereisten die door de hogeschool of universiteit ze bijwonen. De eisen omvatten 3 tot 7 jaar focus op een onderwerp, typisch aangeduid als een hoofd- of concentratie.