2 Culinaire Vaardigheden Bachelor's degrees in Puerto Rico
- Bachelorgraad
- Midden-Amerika en het Caribisch gebied
- Puerto Rico
- Food and Beverage Studies
- Culinaire Vaardigheden
- 22More in Midden-Amerika en het Caribisch gebied
- Dominica1
2 Culinaire Vaardigheden Bachelor's degrees in Puerto Rico
Escuela Hotelera De San Juan
Specialisatieprogramma voor culinaire kunsten
- San Juan, Puerto Rico
Bachelorgraad
Op de campus
Spaans
Het Culinary Arts Specialist-programma leidt studenten op om te werken als beginnende koks in hotels en restaurants. Ze zouden ook een eigen bedrijf kunnen beginnen. Studenten verwerven kennis van hygiëne en sanitaire voorzieningen, voeding en menuplanning, professionele basis kookvaardigheden, internationale en Creoolse keuken, snij- en bereidingstechnieken voor pluimvee, vlees en zeevruchten, Garde kribbe, technieken voor buffetbereiding, bediening aan tafel en protocol, voorbereiding van ontbijt, en delicatessen, gebak, drankenservice en andere. Laboratoriumervaringen aan de instelling dragen bij aan het proces van het ontwikkelen van vaardigheden op de studiegebieden. Keukenmanagementtechnieken en personeelstoezicht worden bestudeerd. De praktijkervaringen worden uitgevoerd in praktijkscenario's.
Escuela Hotelera De San Juan
Internationaal bakkerij- en banketprogramma
- San Juan, Puerto Rico
Bachelorgraad
Op de campus
Spaans
Het International Bakery and Pastry-programma leidt studenten op om een baan op instapniveau te krijgen als bakker en / of banketbakker in de hotel- en dienstverlenende sector in commerciële bakkerijen en banketbakkers, hotels, restaurants en / of bij het opzetten van hun eigen deal. Studenten verwerven kennis van hygiëne en sanitaire voorzieningen, voeding en menuplanning. Het curriculum omvat theoretische en praktische laboratoriumcomponenten en veldervaringen onder toezicht van een meesterkok of banketbakker. Er wordt unieke nadruk gelegd op veiligheidsnormen en -procedures en op het verwerven en hanteren van materialen, gebruiksvoorwerpen en uitrusting van de handel, inclusief aanpassing en bereiding van recepten, evenals het maken van brood, Europese gebakjes, cakes, chocolaatjes, en klassieke en moderne stijlen van decoratie met suiker.
Beantwoord een paar vragen en we matchen je met studieprogramma's!
Populaire graad
Populaire studievorm
Bachelorgraad Opleidingen in Food and Beverage Studies Culinaire Vaardigheden
Culinaire kunst of kookkunst is de studie van het voorbereiden en presenteren van voedsel. Studenten leren hoe ze kunstwerken kunnen maken die ook opgegeten kunnen worden. Studenten kunnen kiezen om een bepaald gebied te bestuderen of de algemeenheden van veel verschillende specialiteiten leren.
Er zijn verschillende instellingen voor hoger onderwijs ligt in Puerto Rico, met de Universiteit van Puerto Rico zijn de oudste en grootste. Als grondgebied van de Verenigde Staten, kunnen de burgers de toegang tot extra mogelijkheden voor het onderwijs.
Een bachelor 's graad wordt gegeven aan studenten die voldoen aan de vereisten die door de hogeschool of universiteit ze bijwonen. De eisen omvatten 3 tot 7 jaar focus op een onderwerp, typisch aangeduid als een hoofd- of concentratie.