1 Culinaire Vaardigheden Bachelor's degree in Rize
- Bachelorgraad
- Europa
- Turkije
- Rize
- Food and Beverage Studies
- Culinaire Vaardigheden
1 Culinaire Vaardigheden Bachelor's degree in Rize
Populaire graad
Populaire studievorm
Bachelorgraad Opleidingen in Food and Beverage Studies Culinaire Vaardigheden
Culinaire kunst of kookkunst is de studie van het voorbereiden en presenteren van voedsel. Studenten leren hoe ze kunstwerken kunnen maken die ook opgegeten kunnen worden. Studenten kunnen kiezen om een bepaald gebied te bestuderen of de algemeenheden van veel verschillende specialiteiten leren.
Universiteiten in Turkije bieden twee of vier jaar van het onderwijs voor undergraduate studies, terwijl de graduate programma's duren een minimum van twee jaar. Er zijn ongeveer 820 instellingen voor hoger onderwijs in Turkije, waaronder 76 universiteiten met een totale studentenaantallen van meer dan 1 miljoen. De kwaliteit van het onderwijs op de Turkse universiteiten varieert sterk, wat het verstrekken van onderwijs en faciliteiten op gelijke voet met internationaal gerenommeerde scholen.
Een bachelor 's graad wordt gegeven aan studenten die voldoen aan de vereisten die door de hogeschool of universiteit ze bijwonen. De eisen omvatten 3 tot 7 jaar focus op een onderwerp, typisch aangeduid als een hoofd- of concentratie.