Keystone logo

1 Bachelorgraad Opleidingen in Food and Beverage Studies Culinaire Vaardigheden in Luzern, Zwitserland voor 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Zwitserland
  • Food and Beverage Studies
  • Culinaire Vaardigheden
Vakgebieden
  • Food and Beverage Studies (1)
    • Terug naar hoofdcategorie
    Locaties
    Vind meer locaties
    Type graad
    Duur
    Studietempo
    Taal
    Taal
    Studieformaat

    Popular degree type

    Popular study format

    Bachelorgraad Opleidingen in Food and Beverage Studies Culinaire Vaardigheden

    Luzern, ook wel bekend als Luzern, is de thuisbasis van de universiteit van de lerarenopleiding Centraal-Zwitserland, en biedt 15 verschillende lerarenopleidingen op universitair niveau. Er is ook de universiteit van Luzern, jongste in Zwitserland - opgericht in 2000.

    Culinaire kunst of kookkunst is de studie van het voorbereiden en presenteren van voedsel. Studenten leren hoe ze kunstwerken kunnen maken die ook opgegeten kunnen worden. Studenten kunnen kiezen om een bepaald gebied te bestuderen of de algemeenheden van veel verschillende specialiteiten leren.

    Zwitserland (Duits: Schweiz, Frans: Suisse, Italiaans: Svizzera, Romaans:. Svizra Zwitserland heeft een aantal van de wereldberoemde universiteiten zoals ETH in Zürich, EPFL in Lausanne, IHEID in Genève, Universiteit van Lausanne of de Universiteit van St. Gallen. Houd in gedachten, het 's veel beter om de lokale taal te spreken, dus als je kunt ' t spreken het Frans, Duits of Italiaans, beter gaan voor een taalcursus eerste.

    Een bachelor 's graad wordt gegeven aan studenten die voldoen aan de vereisten die door de hogeschool of universiteit ze bijwonen. De eisen omvatten 3 tot 7 jaar focus op een onderwerp, typisch aangeduid als een hoofd- of concentratie.