Keystone logo

199 Bachelorgraad Opleidingen in Technologiestudies Informatietechnologie Cyberbeveiliging 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Technologiestudies
  • Informatietechnologie
  • Cyberbeveiliging
Vakgebieden
  • Technologiestudies (199)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Technologiestudies Informatietechnologie Cyberbeveiliging

Een Bachelor in de Cyber ​​Security programma leert studenten om computersysteem kwetsbaarheden te identificeren, herkennen digitale exploitatie en te voorkomen of te herstellen schade. Afgestudeerden zijn bereid om cyberaanvallen veiligheidsmaatregelen te voorkomen en uit te voeren in een breed scala van instellingen die computersystemen en gevoelige gegevens te betrekken.

Wat is een Bachelor in de Cyber ​​Security? Dit undergraduate degree bereidt studenten te voorkomen, op te sporen en te repareren computer security exploits. Hackers voeren cyberaanvallen om toegang te krijgen of te manipuleren de gevoelige informatie opgeslagen in databases van een organisatie. Deelnemers aan het programma opbouwen van een sterke kennisbasis van netwerkbeveiliging, cryptografie, toepassingen security, e-commerce en web beveiliging, database management en veilige ontwerp hardware systemen. Deze tools kunnen studenten beveiligde computersystemen te creëren voor bedrijven, ziekenhuizen, overheidsgebouwen en militaire bases.Afgestudeerden hebben de vaardigheden om kwetsbaarheden in het systeem te vinden, terwijl de bouw van oplossingen voor kwaadaardige aanvallen te voorkomen en de forensische kennis om te laten zien waar de aanvallen hebben voorgedaan en identificeren van hun oorsprong.

Studenten profiteren van blootstelling aan bijkomende gespecialiseerde security onderwerpen in informatiesystemen en hardware naast de kern van de informatica en systeembeheer cursussen. Deelnemers vinden deze geavanceerde vaardigheden gunstig voor het vinden van carrièremogelijkheden in beveiligde netwerken, e-commerce, gevoelige overheid of militaire programma's en vele andere prestigieuze technologie posities te zijn.

Deze bacheloropleiding duurt meestal drie of vier jaar. Echter, de tijd en collegegeld tarieven variëren afhankelijk van de individuele programmabeleid. Individuen die geïnteresseerd zijn in de cyber security graad kan elke instelling onderzoeken voor meer informatie over het programma duur en lesgeld te leren.

Programma afgestudeerden hebben een brede waaier van carrièremogelijkheden.Posities die de gespecialiseerde kennis uit cyber security programma's te gebruiken zijn onder andere veiligheid van het netwerk engineers, systeemanalisten, system security consultants, database security administrators en software architecten. Gespecialiseerde cryptograaf en digitale rechten professionele functies zijn ook beschikbaar voor afgestudeerden. Deze posities zijn te vinden in de publieke en private sector, bestaande uit zakelijke instellingen en de nationale, provinciale en lokale instanties.

Individuen die geïnteresseerd zijn in cyber security kan de juiste instelling om hun diploma na te streven door te zoeken onze uitgebreide database van scholen te vinden. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.