Keystone logo

161 Bachelorgraad Opleidingen in Technologiestudies Data Science 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Technologiestudies
  • Data Science
Vakgebieden
  • Technologiestudies (161)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Technologiestudies Data Science

Een bachelor is een vierjarige opleiding aangeboden door hogescholen en universiteiten over de hele wereld. Studenten die kiezen voor een bacheloropleiding kunnen zich op de weg naar een lonende carrière met betere loon en grotere professionele kansen vinden.

Wat is een bachelor in de gegevenswetenschappen? Dit opleidingsprogramma bereidt studenten voor om op verschillende terreinen te werken, omdat de gegevenswetenschappen over de hele wereld nodig zijn om de stroom van kennis en informatie gemakkelijker te leren van, toegang en gebruik te maken. Scholieren nemen lessen in computer- en wiskundige programmering, data-analyse, databasesystemen, software engineering, digitale communicatie en kunstmatige intelligentie om hen te helpen hun vaardigheden en kennisbasis op te bouwen, zodat ze een gekwalificeerde carrière kunnen vinden bij afstuderen.

Het behalen van een bachelor in de gegevenswetenschappen kan voor studenten gunstig zijn, omdat het de vertrouwdheid van IT-fundamenten, data-analytiek en netwerkcreatie en -beveiliging waaraan de deelnemers van het programma beschikken, ook de mogelijkheid bieden om hun kennis onder leiding van ervaren mentoren en docenten.

De kosten om een ​​bacheloropleiding in de gegevenswetenschappen te volgen, kunnen voor elke student verschillen, omdat de uiteindelijke kosten afhankelijk zijn van verschillende factoren. Degene die geïnteresseerd is in het behalen van deze graad, moet contact opnemen met hun toekomstige scholen en vragen om actuele collegegeld en andere relevante financiële informatie.

Geleerden die een bachelor in de gegevenswetenschappen behalen, behalen vaak hoogopgeleiden op het gebied van informatietechnologie, database omgevingen, webontwikkeling en technisch schrijven. Voor afgestudeerden kunnen deze vaardigheden vertalen naar een carriere als data wetenschapper.Gegevenswetenschappers zijn verantwoordelijk voor het nemen van feiten, statistieken en cijfers en maken ze waardevolle en begrijpelijke informatie voor bedrijven om de invloed van de manier waarop een bedrijf wordt beheerd of hoe zij naar klanten uitkomen, te beïnvloeden. Gegevenswetenschappers zijn nodig in bijna elke avenue van de geïndustrialiseerde wereld, van sportanalyse en politiek naar sociale media.

Omdat veel scholen online of deeltijdlessen aanbieden, kunnen studenten hun diploma behalen op een manier die handig is voor hen en hun albei drukke leven niet verstoort. Als u vandaag uw bachelorgraad wilt beginnen, zoek dan gewoon naar uw programma hieronder en contacteer direct het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.