Keystone logo

84 Bachelorgraad Opleidingen in Biowetenschappen Dierenwetenschap 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Biowetenschappen
  • Dierenwetenschap
Vakgebieden
  • Biowetenschappen (84)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Biowetenschappen Dierenwetenschap

De meeste bacheloropleidingen duren minimaal drie jaar en duren maximaal acht jaar met parttime aanwezigheid. Sommige bacheloropleidingen bieden studenten de mogelijkheid om tegelijkertijd andere graden te verdienen, hoewel deze programma's meestal beperkt toegankelijk zijn en zeer concurrerend kunnen zijn.

Wat is een bachelor in dierwetenschappen? Afhankelijk van het programma kan dit soort graden wetenschappers toestaan ​​hun inspanningen te richten op hun dier naar keuze of kan het sterk worden gereguleerd. De meeste studenten in deze discipline hebben verschillende niveaus van biologie, chemie en genetica, hoewel veel programma's ook milieu- en natuurwetenschappen in hun curriculum opnemen. Leerlingen raken doorgaans vertrouwd met landbouw- en veebeheer door praktische cursussen die vaak met levende dieren werken. Naast landbouwmethoden zijn studenten meestal ook opgeleid in diervoeding en landbouwonderzoek.

Bachelor of Animal Science-programma's produceren vaak studenten die methodische denkers zijn, maar ook in staat zijn om ethisch landbouwactiviteiten te beheren en de gezondheid van dieren te handhaven. Deze vaardigheden bereiden studenten voor op het pad van meer gevorderd onderwijs en kunnen toegang bieden tot verschillende bevredigende loopbanen.

Factoring in de kosten voor college moet worden gedaan terwijl de verwachte levensonderhoudskosten worden benut, omdat beide het succes en comfort van de student kunnen beïnvloeden. Neem contact op met potentiële scholen voor collegegeldinformatie en voor meer informatie over eventuele financiële hulpprogramma's die beschikbaar zijn.

Van landbouwgronden tot bedrijfslaboratoria, die met een bachelor in dierwetenschappen zijn vaak gekwalificeerd om in een breed scala van omgevingen te werken. Of het nu gaat om onderzoek als landbouwwetenschapper, binnen de diergeneeskunde werken, of pleiten voor milieubehoud, studenten kunnen de technische vaardigheden die ze met hun opleiding hebben opgedaan, met groot succes gebruiken. Veehouders, veeartsen, productiemanagers, dierenspecialisten en rasanalisten zijn enkele van de vele functietitels die beschikbaar zijn voor afgestudeerden van dit programmatype.

Zoals de meeste op wetenschap gebaseerde graden, is een Bachelor in dierwetenschappen zelden beschikbaar voor op afstand aanwezig zijn, hoewel sommige programma's studenten in staat stellen om hun op lezingen gebaseerde cursussen online te volgen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.