Keystone logo

123 Bachelorgraad Opleidingen in Journalistiek en Massacommunicatie Media Digitale Media 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Journalistiek en Massacommunicatie
  • Media
  • Digitale Media
Vakgebieden
  • Journalistiek en Massacommunicatie (123)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Journalistiek en Massacommunicatie Media Digitale Media

Mensen die willen een opleiding na de middelbare school na te streven zoeken meestal een bachelor's degree. Deze graad algemeen duurt vier jaar in beslag, hoewel die de 120 studiepunten semester kan soms worden gedaan binnen drie jaar. De bachelor's degree wordt vaak gebruikt als basis voor verdere studies of als een opstap naar professionele instellingen.

Wat is een Bachelor in Digitale Media? Studenten van digitale media in het algemeen leren tekst, grafieken, audiobestanden en video die zijn gedigitaliseerd voor gebruik op computers en om de files over het Internet maken en wijzigen. Klassen kunnen zich richten op het toevoegen van visuele effect, interactieve media, sound design, digitale media theorie, en de creatieve processen die leiden tot succesvolle digitale content. Studenten krijgen mogelijkheden om te werken met de software en hardware die in de media-industrie en leren om kennis en vaardigheden toe te passen op fantasierijke projecten.

Studenten in de loop van de studie van deze bachelor krijgen het begrip van elektronica, digitale media technologie, en de ontwikkeling van graphics, videografie, en andere multi-media presentaties. Met dit inzicht zijn ze dan bereid om banen te aanvaarden in een lonende en rijk creatieve omgeving. Sommige studenten krijgen de kans om een ​​stage te voltooien als onderdeel van hun educatieve reis.

De kosten van deelname aan het programma varieert van de ene school naar de andere. Dit geldt vooral scholen liggen in verschillende delen van de wereld. Aankomende studenten moeten contact opnemen met de scholen van hun keuze om de beste financiële fit te bepalen.

Er zijn een verscheidenheid van banen beschikbaar voor degenen die een diploma te voltooien in digitale media. Deze variëren van digitale journalistiek, marketing, lay-out ontwerp, project management, web development, bewerken en voortplanting, en verkoop.Met een vier-jarige opleiding, zijn afgestudeerden voorbereid voor entry-level posities waar ze verdere blootstelling aan digitale media technologie met toegang tot meer geavanceerde verantwoordelijkheden. Met een bachelor in digitale media, afgestudeerden zijn klaar om samen te werken aan de creatieve projecten die plaatsvinden in de snel evoluerende wereld van e-commerce.

Geef je mening over de vele beschikbare scholen in het programma hieronder notering. Vul de korte lead formulier voor meer informatie. Om dit te doen, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.