Keystone logo

17 Bachelorgraad Opleidingen in Sociale Wetenschappen Politicologie Diplomatie 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Sociale Wetenschappen
  • Politicologie
  • Diplomatie
Vakgebieden
  • Sociale Wetenschappen (17)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Sociale Wetenschappen Politicologie Diplomatie

Een bachelor's degree is een drie tot vier jaar undergraduate programma dat de meeste studenten zich inschrijven in toen ze voor het eerst beginnen met het hoger onderwijs. Deze graad kan op zichzelf staan ​​of dienen als voorwaarde voor een master of doctoraat. De exacte eisen van een bachelor's degree afhangen van de school en het programma, maar in het algemeen zij zijn verkregen door een combinatie van de klas, examens en zelfstandige studie.

&nbsp

Misschien wilt u weten, wat is een Bachelor in de diplomatie? Er zijn vele complexe ins en outs van de diplomatieke betrekkingen. De belangrijkste focus van de graad is het oplossen van conflicten op het niveau van de overheid. Programma's trekken uit een mix van verschillende disciplines, waaronder cross-culturele studies, geesteswetenschappen, recht, psychologie, communicatie en sociologie aan de studenten de tools die ze nodig hebben om te onderhandelen en conflicten op te lossen, terwijl het nemen van alle standpunten in aanmerking te geven.

&nbsp

Een Bachelor in Diplomacy is een zeer specifieke opleiding die een unieke vaardigheden leert. Deze specifieke vaardigheden zijn niet noodzakelijkerwijs in elke andere combinatie van graden, dat deze mate een must-have voor iedereen die geïnteresseerd is in te gaan op het veld maakt.

&nbsp

De kosten van een Bachelor in Diplomatie is afhankelijk van het programma studenten besluiten te nemen. De mate algemeen duurt vier jaar te voltooien, zodat de totale collegegeld moeten dienovereenkomstig worden berekend.

&nbsp

De taken die met een Bachelor in Diplomacy zijn voornamelijk met de federale overheid, het werken met diplomaten. Echter, er zijn veel vacatures beschikbaar op de staat en lokaal niveau, alsmede, met inbegrip van de politie onderhandelaar, maatschappelijk werker en correctionele ambtenaar. Sommige studenten ook voor kiezen om te werken voor particuliere industrieën als een human resources manager of een onafhankelijke adviseur die gespecialiseerd is in het oplossen van conflicten.

&nbsp

Het krijgen diploma online een bachelor kunnen studenten om te studeren aan de school van hun keuze, ongeacht waar het zich bevindt. Hier krijg je een diploma van het comfort van uw eigen huis, zelfs als uw gekozen school over de hele wereld. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.