Keystone logo

19 Bachelorgraad Opleidingen in Duurzaamheidsstudies Duurzame Economische Studies Duurzaam Ondernemen 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Duurzaamheidsstudies
  • Duurzame Economische Studies
  • Duurzaam Ondernemen
Vakgebieden
  • Duurzaamheidsstudies (19)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Duurzaamheidsstudies Duurzame Economische Studies Duurzaam Ondernemen

Meestal aangeduid als een vierjarige graad, kan een bachelor graad in drie tot zeven jaar duren. Door deze graad te behalen, kunnen afgestudeerden carrière maken in nieuwe beroepen die mogelijk hoger zijn uitbetaald met meer kans op opwaartse beweging. Programma's zijn beschikbaar op vele vakgebieden.

Wat is een bachelor in duurzaam ondernemen? Studenten die geïnteresseerd zijn in het promoten van gezonde en veilige gemeenschappen via het bedrijfsleven, zijn wellicht geïnteresseerd in het volgen van dit programma. Klassen kunnen draaien rond typische zakelijke onderwerpen zoals communicatie, marketing, management en accounting. Daarnaast leren studenten over ecologische en sociale intelligentie en duurzaamheidsmodellen. Ze kunnen ook scheikunde, biologie en andere wetenschappen studeren om een ​​beter inzicht te krijgen in de milieueffecten van bedrijven.

Vaardigheden behaald na het behalen van een diploma in duurzaam ondernemen omvatten innovatie, probleemoplossing en kritisch denken. Deze vaardigheden kunnen studenten zowel professioneel als persoonlijk ten goede komen.

Er zijn een aantal factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een programma, zoals kosten en studieduur. Details over collegegeld kunnen worden verkregen door rechtstreeks contact op te nemen met scholen. Studenten kunnen verwachten dat ze drie tot zeven jaar doorbrengen met het behalen van een diploma, afhankelijk van de programmavereisten.

Een duurzame bedrijfsdiploma bereidt studenten voor op het aangaan van de wereld van het bedrijfsleven met een nieuw perspectief op de lange termijn winstgevendheid en de milieu-impact. Functietitels zijn onder meer human resources manager, duurzaamheidsadviseur, productiemanager, duurzaamheidsfinancier professional, projectcoördinator, strategiedirecteur, business intelligence-specialist en business development professional. Deze banen kunnen zeer lucratief zijn en kunnen zelfs opwaartse bewegingen toelaten.

Er zijn veel opties voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het behalen van een bachelor in duurzaam ondernemen, inclusief nacht- en online lessen. Programma's kunnen lokaal en internationaal worden gevonden en zijn mogelijk beschikbaar in deeltijd of fulltime. Om het juiste programma voor u te vinden, zoekt u naar uw programma hieronder en neemt u rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van uw keuze door het leadformulier in te vullen.