Keystone logo

14 Bachelorgraad Opleidingen in Economische studies Economie Econometrie 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Economische studies
  • Economie
  • Econometrie
Vakgebieden
  • Economische studies (14)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Economische studies Economie Econometrie

Studenten die geïnteresseerd zijn in de economie en kwantitatieve analyse kunnen hun kennis van deze onderwerpen uit te breiden in een Bachelor in Econometrie programma. Dit bachelordiploma combineert statistiek, informatica en economie studies om studenten voor te bereiden op een breed scala van loopbanen of graduate programma's.

Wat is een Bachelor in Econometrie? De econometrie graad biedt studenten met een solide basis in de informatica, kwalitatieve analyse en economie samen met de vaardigheden om deze disciplines van toepassing op complexe economische vraagstukken. Diepgaande cursussen in de toegepaste micro-economie, empirische macro-economie, actuariële studies en financiële econometrie in balans is met uitgebreide operationele onderzoek en projectwerk. Studenten leren om wiskundige modellen te bouwen om economische gegevens te analyseren en te onderzoeken hoe deze modellen helpen voorspellen financiële trends. Afgestudeerden hebben de analyse-instrumenten om te werken met de economie beleidsmakers en financiële instellingen.Deze organisaties en vele anderen kunnen profiteren van de econometrie afgestudeerden 'vermogen om modellen die werkloosheidscijfers berekenen construeren, het bruto nationaal product cijfers vast te stellen, te bepalen aandelen van een bedrijf waarde en voorspellen internationale financiële ontwikkelingen.

Er zijn verschillende voordelen aan het verdienen van een econometrie graad. Studenten stellen een specifieke vaardigheden in economisch onderzoek en theorie, evenals de waardevolle vaardigheid in het bouwen van wiskundige modules. De opleiding biedt de deelnemers een grondige verkenningen van wiskunde, statistiek, modellering, financiën en economie die belangrijk zijn voor afgestudeerde werk en vele prestigieuze loopbaan in de economie zijn.

Het verdienen van een bachelor's degree in de econometrie vereist meestal vier jaar van cursussen. Totale tijd en kosten die nodig zijn om de mate voltooien verschillen per orgaan, dus is het belangrijk voor studiekiezers om specifieke informatie van elke universiteit vragen.

Een Bachelor in Econometrie is een stap in de richting voortgezet wetenschappelijk onderzoek voor veel studenten. Afgestudeerden die niet voor kiezen om postdoctorale studie voort te zetten hebben een verscheidenheid van loopbaankeuzes. Econometrie vaardigheden zijn waardevol in het beleid begeleiding publiek voor de overheid en de internationale economische organisaties, alsmede de particuliere sector. Afgestudeerden met succes werkgelegenheid na te streven in de financiële wereld, de internationale handel, verzekeringen, logistiek en marketing.

Onze uitgebreide database van scholen kunnen aankomende studenten te voorzien van belangrijke informatie over de instellingen die econometrie studies bieden. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.