Keystone logo

11 Bachelorgraad Opleidingen in Economische studies Economie Economische Ontwikkeling 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Economische studies
  • Economie
  • Economische Ontwikkeling
Vakgebieden
  • Economische studies (11)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Economische studies Economie Economische Ontwikkeling

Een bachelor is een diploma die ongeveer vier jaar studie nodig heeft om te verdienen, maar de voordelen die u opdoen bij het bevorderen van uw opleiding kunnen een leven lang duren. Studenten die een bachelor diploma behalen, hebben vaak grotere loopbaanopties en meer uiteenlopende mogelijkheden die ze beschikbaar hebben zodra ze afstuderen.

Geïnteresseerde individuen kunnen denken, wat is een bachelor in economische ontwikkeling? Dit educatieve programma leert de leerlingen hoe ze de economische ontwikkeling van gemeenschappen over de hele wereld verbeteren door gebruik te maken van beschikbare grond en arbeid om expansie te bevorderen en productie te verhogen. Scholieren nemen cursussen in de politiek en het openbare beleid, de globale politieke economie, sociale netwerken, geografische informatiesystemen en sociaal wetenschappelijk onderzoek om beter te begrijpen hoe gemeenschappen zich ontwikkelen en hoe die gemeenschappen maatschappij en politieke macht vormen.

Het ontvangen van een bachelor in de economische ontwikkeling kan helpen studenten de nodige training en kennis te geven om te kunnen presteren in hun toekomstige carrières. Het behalen van een vierjarige graad kan ook aantonen voor toekomstige werkgevers dat programma-deelnemers de beslissing hebben en rijden om projecten te voltooien, samen te werken met anderen en activa voor de werkplek te maken.

Het behalen van een bachelor diploma kan anders voor elke student kosten, afhankelijk van hoeveel tijd ze in staat zijn om aan hun studies te wijden, evenals de locatie van de school. Om deze reden moeten de studenten hun gekozen school volledig onderzoeken om ervoor te zorgen dat het aangeboden programma aansluit bij hun budgettaire en educatieve doelen.

Scholieren die afstuderen met een bachelor in economische ontwikkeling zijn goed opgeleid om te werken voor bedrijven over de hele wereld en op alle niveaus van de operatie.Afgestudeerden kunnen werken als stedelijke planners, financiële analisten, programmabeheerders, bedrijfsleiders, marketing managers en productiemanagers voor bedrijven die al internationaal werken of voor bedrijven die hun bedrijf internationaal willen ondernemen. Sommige studenten kunnen ook een meer ondernemende route kiezen en hun eigen wereldwijde onderneming of non-profitorganisatie openen.

Het behalen van een diploma kan u helpen om uw professionele vaardigheden te verbreden en u de kennis te geven die u nodig heeft om een ​​lonende carrière te vinden. Voor meer informatie over het verdienen van je bachelor diploma, zoek je onderstaande programma en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.