Keystone logo

80 Bachelorgraad Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Taalstudies Engelse studies 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Geesteswetenschappen Studies
  • Taalstudies
  • Engelse studies
Vakgebieden
  • Geesteswetenschappen Studies (80)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Taalstudies Engelse studies

Studenten behalen een bachelordiploma na het behalen van een postsecundair programma aan een hogeschool of universiteit. De graad legt de basis voor studenten op zoek naar een hogere graad of op zoek naar werk na het afstuderen.

Wat is een Bachelor in Engelse Studies? Het programma richt zich op de studie van Engelse literatuur, cultuur en taal. Klassikale instructie is meestal gericht op het lezen en analyseren van in het Engels geschreven teksten. Er kan een sterke nadruk liggen op het bestuderen van literatuur uit landen als Amerika, Zuid-Afrika, Groot-Brittannië, Schotland, Ierland en Canada. Studenten kunnen hedendaagse en historische literaire teksten bestuderen en vergelijken. Het programma kan lessen in taal, literaire studies, taalkunde en culturele studies aanbieden. Daarnaast kunnen deelnemers ook cursussen volgen in retorica, compositie en schrijven. Sommige hogescholen staan ​​deelnemers toe om in het buitenland te studeren. Studenten dompelen zichzelf onder in de cultuur van Engelssprekende landen.

Studenten met een Bachelor in Engelse Studies verwerven een sterke vaardigheden op het gebied van creativiteit, analyse en communicatie. Deze gecombineerde vaardigheden kunnen hen helpen om betaald werk te vinden en hun persoonlijke leven te verrijken.

De kosten voor het behalen van een Bachelor in Engelse Studies variëren van college tot college. Onderzoek naar de scholen of belangstelling van groot nut kan zijn. Studenten moeten er een kiezen die past bij hun academische en carrièredoelen.

Professionele carrières zijn meestal overvloedig voor afgestudeerden met een Bachelor in het Engels Studies. Ze kunnen werk vinden op traditionele gebieden zoals onderwijs in particuliere of openbare onderwijsinstellingen. Daarnaast zijn er kansen op werk op het gebied van schrijven, journalistiek en publiceren. Er zijn verschillende loopbaantrajecten die niet-traditioneel zijn. Zo zijn er afgestudeerden die carrière maken in marketing, public relations, reclame en acteren. Een bachelorgraad in Engelse studies opent deuren naar een breed scala aan beroepen.

Je kunt overal in de wereld een Bachelor in English Studies volgen door je in te schrijven voor online lessen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.