Keystone logo

15 Bachelorgraad Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Ethiek 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Geesteswetenschappen Studies
  • Ethiek
Vakgebieden
  • Geesteswetenschappen Studies (15)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Ethiek

Studenten die geïnteresseerd zijn in het nastreven van een bachelor's degree in de ethiek zal een grote interesse in de manier waarop moraliteit wordt bepaald en de manier waarop onze perceptie van goed en kwaad kan een rol in de politiek en de samenleving spelen. Afgestudeerden van deze opleiding bereid zal zijn om een ​​loopbaan in een verscheidenheid van velden of vooraf aan een masteropleiding voort te zetten.

&nbsp

Wat is een Bachelor in de ethiek? Zoals opleidingen vele bachelor, deze cursus duurt meestal ongeveer vier jaar in beslag. Twee jaar zal bestaan ​​uit het algemene onderwijs cursussen. Kerncurriculum cursussen en majorgebonden keuzevakken bevatten vaak een onderwerp in filosofische theorie en redeneren, deductieve logica, morele problemen, de geschiedenis van het filosofische denken, sociale kwesties en het overheidsbeleid, gezondheidseconomie, milieu-ethiek, recht en politieke wetenschappen.

&nbsp

Studenten kunnen ervoor kiezen om een ​​Bachelor in ethiek na te streven voor veel verschillende redenen.Onder de vaardigheden aangeleerd binnen dit programma zijn kritisch denken, communicatie, informatie management en onderzoek, die alle kunnen worden gebruikt in een verscheidenheid van professionele en persoonlijke toepassingen.

&nbsp

De kosten van het verdienen van een bachelor's degree in de ethiek heeft veel potentiële variabelen, waaronder de aard van de universiteit die u bij te wonen en hoe lang het programma duurt te voltooien. Doe je due diligence wanneer u het onderzoek eventuele school om ervoor te zorgen dat het voldoet aan uw behoeften.

&nbsp

Afgestudeerden van een Bachelor in de ethiek programma kan gaan om een ​​verscheidenheid van loopbanen, met inbegrip van public relations specialisten, fondsenwerving managers en human resources managers verkennen, als een paar voorbeelden. Andere afgestudeerden vinden werk in het bedrijfsleven, maatschappelijk werk, stedelijke en regionale planning, en diverse overheidsfuncties.Deze graad is ook bijzonder geschikt voor degenen die wensen om hun opleiding voort te zetten met een juris doctor of licentiaat in de rechten, vanwege de nadruk op de openbare orde en redeneren.

&nbsp

Er zijn internationale cursussen beschikbaar voor de Bachelor in de ethiek programma; U kunt er ook voor kiezen om in te schrijven in een online opleiding. Aan de slag met een cursus, te zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.