Keystone logo

5 Bachelorgraad Opleidingen in Business Studies Onroerend goed Facility Management 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Business Studies
  • Onroerend goed
  • Facility Management
Vakgebieden
  • Business Studies (5)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Business Studies Onroerend goed Facility Management

Een bachelor's is meestal de eerste graad verworven in academische carrière van een student. Programma's bieden meestal een algemene hbo-opleiding evenals geavanceerde kennis en vaardigheden in een geselecteerde specialisme. De mate kan worden gebruikt voor de toegang tot een gewenste beroep of om de basis voor verdere studie aan de master-niveau lag.

&nbsp

Wat is een Bachelor in Facility Management? Facility managers toezicht op de activiteiten van een fysieke omgeving door de coördinatie van de ondersteunende diensten van de organisatie. Zij zorgen ervoor dat de gasten en werknemers zijn comfortabel, zodat de bedrijfsvoering soepel kan stromen. Curriculum richt zich op het begrijpen van de behoeften van de faciliteit eigenaars en huurders, evenals de integratie van technologie, processen en personeel om aan die behoeften te voldoen. Algemene business studies worden gecombineerd met een opleiding in bouwsystemen.Cursussen kunnen onder facility management principes, project management vaardigheden, eigendom planning en ontwikkeling, statistiek, economie, en HVACR systemen (verwarming, ventilatie, airconditioning en koeling).

&nbsp

Voordelen van het programma zijn de ontwikkeling van kritisch denken en probleemoplossend vermogen. Deze vaardigheden kunnen worden gebruikt om belangrijke doelen te bereiken en verbeteren van de kwaliteit van het leven.

&nbsp

De kosten van het nastreven van een Bachelor in Facility Management verschilt van de ene school naar de andere, afhankelijk van de locatie en het curriculum eisen. Mogelijkheden zijn beschikbaar op een wereldwijde schaal. Studenten moeten hun opties te onderzoeken en selecteer de keuze die het beste aansluit bij hun behoeften en doelstellingen.

&nbsp

Afgestudeerden kunnen een heldere vooruitzichten voor een loopbaan in het veld verwacht. Bedrijven, ziekenhuizen, luchthavens, hotels en evenementenlocaties moeten allemaal gekwalificeerde professionals om diensten te coördineren voor hun gebouwen.Monster banen omvatten bestuurder of planner van bouwtechnieken, facility manager of directeur, en de administratieve dienst manager. Vaardigheden kunnen ook worden toegepast op banen in aanverwante management posities zoals bouwkundige en constructie planner of systeemanalist. Extra leidinggevende posities zijn beschikbaar in de catering, schoonmaak en beveiliging organisaties. Afgestudeerden kunnen wensen om hun kennis en vaardigheden te gebruiken om hun eigen dienstverlenende bedrijven te starten.

&nbsp

Neem de eerste stap in de richting van een spannende en uitdagende carrière. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.