Keystone logo

12 Bachelorgraad Opleidingen in Sociale Wetenschappen Filosofie, politiek en economie (PPE) 2024

Filters

Filters

 • Bachelorgraad
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Sociale Wetenschappen
 • Filosofie, politiek en economie (PPE)
Vakgebieden
 • Sociale Wetenschappen (12)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  Bachelorgraad Opleidingen in Sociale Wetenschappen Filosofie, politiek en economie (PPE)

  Een bachelordiploma kan worden behaald nadat studenten met succes ongeveer 120 credit-uren van zowel algemene kernklassen als major-specifieke cursussen hebben voltooid. Deze graad duurt meestal acht semesters om te voltooien met een full-time schema en helpt studenten met de vaardigheden die nodig zijn voor hun gekozen loopbaan.

  Wat is een Bachelor in PPE? PPE is een afkorting voor politiek, filosofie en economie, drie vrij specifieke gebieden die nauw met elkaar samenwerken. Dit programma vraagt ​​studenten om elk van deze disciplines tot op zekere hoogte te bestuderen, maar zal meestal studenten betrekken bij het kiezen van een van de drie opties als een major na een bepaalde periode. Studenten beginnen meestal met het leren van basisthema's en methoden die bij elk vakgebied betrokken zijn. Vervolgens kunnen ze beginnen met het opbouwen van een concrete, verkoopbare vaardigheid die wordt bepaald door cursussen zoals politicologie, diplomatie en conflictoplossing. De laatste cursussen zijn afhankelijk van welke van de drie routes de deelnemers besluiten te nemen.

  Studenten mogen verwachten dat ze hun communicatievaardigheden tot een goed punt verbeteren tijdens hun studie op dit gebied, wat hen kan helpen om effectiever contact te leggen met anderen, zowel thuis als op de werkvloer. Conflictafwikkelingsvaardigheden en kennis van de gemeenschapspolitiek dienen ook om zowel het gezinsleven als de carrièrevooruitgang te stimuleren.

  De kosten in verband met het nastreven van deze graad zal variëren, afhankelijk van welke instelling een student kiest om bij te wonen. Het is aan te raden dat studenten de kosten van cursussen in verschillende universiteiten en gastlanden onderzoeken voordat ze hun definitieve beslissingen nemen over waar ze naartoe kunnen gaan.

  Omdat dit zo'n gevarieerd studiegebied is, is het logisch dat studenten die hun studie afronden bij het betreden van het personeel een groot aantal verschillende arbeidskansen tegenkomen. Productmanager, data scientist en ondernemer zijn allemaal positieshouders van deze graad die willen overwegen. Afgestudeerden komen mogelijk ook in aanmerking voor banen in sociaal werk, reclame, onderwijs, recht, journalistiek en omroep, bankwezen en financiën, politiek en accountancy.

  Online cursussen, internationale leerervaringen en traditionele lokale lessen zijn allemaal mogelijkheden voor moderne studenten. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.