Keystone logo

15 Bachelorgraad Opleidingen in Economische studies Economie Financiële Economie 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Economische studies
  • Economie
  • Financiële Economie
Vakgebieden
  • Economische studies (15)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Economische studies Economie Financiële Economie

Een Bachelor in Financial Economics biedt een aantal bevredigende loopbaan opties voor mensen die geïnteresseerd zijn in de besluitvormingsprocessen en theorieën die betrokken zijn bij het gebruik van economische middelen. Studenten die een financiële economie diploma te verdienen kan werken als analisten, handelaren, investeerders of bankiers.

Een potentiële student kan vragen, wat is een Bachelor in Financial Economics? Deze bachelor's degree is een vierjarig programma dat is ontworpen om studenten voor te bereiden voor beroepen in de financiële wereld. Het programma omvat de studie van de economische theorieën, modellen en systemen, evenals krediet, schulden, en andere factoren die van invloed kopen en verkopen. Studenten die kiezen voor dit gebied van de studie zal worden voorbereid voor entry-level posities in een aantal economische arena's, met inbegrip van de overheid of internationale markten.

Deze studie is gunstig voor studenten die zich willen voorbereiden op een loopbaan, certificeringen en het hoger onderwijs in de economie.De focus varieert en kunnen centreren op de publieke of private sector financiën, geld markten en de economische ontwikkeling. Studenten leren te verzamelen en te analyseren en evalueren van economische kwesties.

Iedere instelling over de hele wereld heeft zijn eigen registratie, collegegeld en de vergoeding schema's die van toepassing zijn op de kosten van het onderwijs. Personen die willen een financiële economie diploma te verdienen moeten contact opnemen met de instellingen waar ze willen inschrijven om te leren over de specificaties voor deze opleiding.

Een persoon met een Bachelor in Financiële Economie kan de mogelijkheid om een ​​aantal verschillende carrièrepaden te betreden. Een financieel analist is een van de vele opties. Deze professionals beoordelen investering opties en prestaties, en bieden informatie en advies aan individuen of bedrijven die op zoek om beleggingsbeslissingen te nemen. Niet-financiële bedrijven bieden ook mogelijkheden voor de werkgelegenheid met functies zoals pensioenfonds beheerders en financiële accountants.Veel particuliere en openbare instellingen bieden mogelijkheden voor geavanceerde studies en certificeringen, terwijl in dienst.

Iedereen die geïnteresseerd is in een graad in de economie sector moet beginnen met het verkennen van educatieve mogelijkheden. Onze uitgebreide database bevat informatie over een breed scala aan educatieve en geografische perspectieven. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.