Keystone logo

8 Bachelorgraad Opleidingen in Economische studies Financiën Financiële Planning 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Economische studies
  • Financiën
  • Financiële Planning
Vakgebieden
  • Economische studies (8)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Economische studies Financiën Financiële Planning

De meeste mensen die full-time werken proberen opzij te zetten wat geld voor hun pensioen. Door het verdienen van een Bachelor in Financial Planning, kunt u helpen allerlei mensen zorgen voor een financieel stabiele toekomst voor zichzelf na de pensionering.

Wat is een Bachelor in Financial Planning? Deze opleiding richt zich op de basisprincipes van financiën en succesvolle beleggingsstrategieën. Studenten leren hoe te plannen voor een financieel stabiele toekomst. Cursussen hebben de neiging zich te richten op de fundamentele beginselen van de financiën en de investeringen, alsmede de belastingen, estate planning, pensioen planning, financiële analyse, risicobeheer en meer. Studies duren meestal ongeveer vier jaar in beslag, en vele opleidingen kunnen online worden ingevuld.

Er zijn verschillende voordelen om meer te leren over de financiële planning, met inbegrip van de mogelijkheid om uw persoonlijke financiële toekomst beter te beheren.Planning voor het pensioen en meer is een groot deel van het leven, en met deze mate, krijg je om anderen te helpen slimme financiële keuzes voor de toekomst.

De kosten van het verdienen van een bachelor in financiële planning varieert sterk, afhankelijk van de instelling waar het programma en de duur van de studie. Het bijwonen van lessen op de campus kan komen met een ander prijskaartje dan het bijwonen van lessen online. Voor meer informatie over alle van de kosten die gemoeid zijn met uw programma te leren, moet u de school van uw keuze zorgvuldig onderzoek.

Voor het grootste deel, het verdienen van een Bachelor in Financial Planning kwalificeert afgestudeerden om financiële planners worden, op voorwaarde dat zij de certificering aan een Certified Financial Planner (GVB) worden verkregen. Dit soort werk is naar verwachting de groei sneller dan het landelijk gemiddelde in de VS hebben door het jaar 2020. Afgestudeerden van dit soort programma's kunnen ook streven naar post-graduate graden voor nog hogere betalen van financiële posities.

Aangezien veel financiële planning programma's zijn volledig online beschikbaar is, is het gemakkelijk in te vullen en in te dienen applicaties via het internet. Om meer te leren, zoek uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.