Keystone logo

15 Bachelorgraad Opleidingen in Economische studies Financiën Financiële Wiskunde 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Economische studies
  • Financiën
  • Financiële Wiskunde
Vakgebieden
  • Economische studies (15)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Economische studies Financiën Financiële Wiskunde

Het verdienen van een Bachelor in de financiële wiskunde is een ideale gelegenheid voor gemotiveerde mensen die geïnteresseerd zijn in de combinatie van wiskunde, statistiek, financiële analyse en economische theorieën. Deze groeiende veld kunt afgestudeerden aan investeringen, risicomanagement en gedrag te onderzoeken.

Een individu met een interesse in wiskunde opleidingen wil vaak weten, wat is een bachelor in financiële wiskunde? Financiële wiskunde is een groeiende gebied dat kennis van een steeds meer technische aard vereist. De academische programma omvat wiskundige, computationele, zakelijke en economische studies. Studenten die dit undergraduate degree programma te voltooien bereid zijn om een ​​carrière in de regering, marketing, financiën en meer beginnen.

De klassen die de financiële wiskunde opleiding vervullen bereiden studenten voor op een loopbaan of hoger onderwijs. Opties voor de mate aandacht kan statistieken en data-analyse.De diepgaande cursussen bieden mogelijkheden voor studenten om persoonlijke vaardigheden proficiencies binnen hun gekozen vakgebied te identificeren en te ontwikkelen.

De nationale en internationale instellingen hebben elk hun eigen kosten voor hun cursussen, en de bedragen variëren sterk. Een individuele belanghebbende bij de toepassing van een financiële wiskunde opleiding moeten contact opnemen met de specifieke instellingen om de daarmee gepaard gaande kosten te leren in te voeren.

Na voltooiing van een financiële wiskunde undergraduate degree programma, kan een persoon in staat zijn om het werk als research analist, risicomanagement modeler, statisticus of data-analist in een aantal velden te vinden. Deze kunnen omvatten arena's, zoals Wall Street, federale overheid, marketing of de gezondheidszorg, om een ​​paar te noemen. In feite, bijna elk gebied moet statistici en data-analisten. Bijvoorbeeld, in de landbouw, statistici kunnen de resultaten van de fabriek experimenten te analyseren of de gegevens te interpreteren.

Onze uitgebreide database biedt een uitgangspunt voor degenen die geïnteresseerd zijn in het verkrijgen van een diploma in de financiële wiskunde. Er zijn veel educatieve en geografische opties die maken het gemakkelijk om het proces in gang te zetten. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.