Keystone logo

27 Bachelorgraad Opleidingen in Economische studies Financiën Financiën en Economie 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Economische studies
  • Financiën
  • Financiën en Economie
Vakgebieden
  • Economische studies (27)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Economische studies Financiën Financiën en Economie

Een bachelor's degree is een undergraduate opleiding die doorgaans drie tot vier jaar lang met een focus op een bepaald gebied of het gebied van belang. Studenten meestal brengen de eerste twee jaar de voltooiing van het algemeen vormend onderwijs eisen die kunnen vertalen in een complementaire minderjarige.

Je kunt je afvragen, wat is een bachelor in Financiën en Economie? Dit programma onderzoekt onderwerpen zoals financiën, internationale handel, economische planning voor bedrijven met wereldwijde activiteiten en internationale monetaire omgevingen. Cursussen kunnen bestaan ​​uit macro-economische principes, fundamenten van bedrijfsfinanciering, strategisch management, investeringen en portfolio management en management accounting. Het doel is om studenten te ontwikkelen conceptueel probleemoplossende vaardigheden, zowel als individu en als onderdeel van een team, dat wiskundige technieken met economische intuïtie te combineren.

Voordelen van het verdienen van een financiën en economie bachelor's degree onder honen mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden, het ontwikkelen van scherp organisatorische en leidinggevende vaardigheden, en het cultiveren van intermenselijke relaties. Het kan ook een springplank naar een nieuwe finance of economie carrière of een manier om door te gaan in de huidige baan.

Kosten voor bacheloropleidingen verschillen tussen scholen, landen, en het programma lengtes. Aankomende studenten worden aangemoedigd om contact opnemen met het Admissions Office van de faciliteit met het programma dat hen interesseert aan de bijbehorende kosten te bepalen.

Loopbanen voor financiën en economie afgestudeerden kunnen verschillende kwantitatieve onderzoek onder leiding van industrieën, zoals het bankwezen, corporate finance, verzekeringen en hypotheek bedrijven, overheidsinstellingen, onderwijs, bedrijfsleven en particuliere investeringen bedrijven overspannen.Sommige mensen vinden werk als data wetenschappers, investment bankers, financiële analisten, fiscale opstellers, statistici, management consultants, vastgoed taxateurs, fondsbeheerders en kwantitatieve analisten. Andere kunnen beslissen om hun onderwijs te bevorderen door het toepassen van hun undergraduate studies in de richting van een afgestudeerde programma.

Internationale instellingen bieden op afstand-learning modules voor het gemak van de inschrijving te vergemakkelijken en tegemoet te komen aan de behoeften van actieve professionals. Om de juiste school voor u te vinden, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.