Keystone logo

6 Bachelorgraad Opleidingen in Economische studies Financiën Financiële engineering 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Economische studies
  • Financiën
  • Financiële engineering
Vakgebieden
  • Economische studies (6)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Economische studies Financiën Financiële engineering

programma Een bachelor leidt studenten met een goed afgeronde undergraduate onderwijs in een bepaald vakgebied. Twee van de vier jaren van studie focus op vrije kunsten cursussen, zoals Engels, wetenschap en wiskunde.

Wat is een Bachelor in de Financial Engineering? Dit programma biedt studenten met een achtergrond in het oplossen van complexe economische problemen in meerdere disciplines, zoals banken, overheidsinstellingen, en engineering. Met behulp van de principes van de toegepaste wiskunde, het programma biedt studenten met diepgaande kennis van financiële engineering 'door de naadloze integratie studies uit verschillende complementaire velden om een ​​dynamische opleiding te creëren. Cursussen omvat doorgaans beslissing modelleren, corporate finance, statistiek, informatica en econometrie.

Het verdienen van een bachelor's degree kan leiden tot een verhoogd salaris of carrière mogelijkheden.Studenten krijgen veel professionele en persoonlijke voordelen, zoals het oplossen van problemen, besluitvorming, en communicatieve vaardigheden.

Degree kosten variëren op basis van de lengte van het programma, de locatie, en de school. Als u geïnteresseerd bent in een bepaalde instelling, moet u contact opnemen met het Admissions Office en vraag meer informatie over collegegeld en inschrijvingskosten. Beurzen kunnen beschikbaar zijn om bepaalde kosten te compenseren.

Afgestudeerden van dit programma kan een heldere vooruitzichten voor een loopbaan in deze snel groeiende industrie. Studenten kunnen een enorme hoeveelheid vloeibaarheid te vinden in de financiële sector loopbaan gebruik te maken van hun overdraagbare vaardigheden zoals kwantitatieve ontwikkelaars, hedge fund portfolio managers, investment bankers, en algoritmische handelaren. Wie geïnteresseerd is in de openbare orde kunnen overwegen werken voor de overheid, het ontwikkelen van de federale staat en financiële beleid of het verrichten van onderzoek. Sommigen kiezen ervoor om een ​​geavanceerde graduaat voort te zetten.

Een verscheidenheid aan internationale mogelijkheden bestaan ​​voor undergraduate degree programma's. Online programma's zijn een flexibele en handige manier om te beginnen, in het bijzonder voor degenen die in afgelegen gebieden met beperkte toegang tot een faciliteit. Voor meer informatie, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.